Hoe komt het dat mijn cv niet aanslaat?

Vorige week de ketel verhangen naar zolder. Nu krijg ik De cv niet aam de gang. Wel het warm water..
Systeem is ontlucht en op druk. Kamerthermostaat staat op 23 terwijl het binnen 15-18 graden is en geeft ook een vlam aan als zijde dat hij warmte vraagt van De ketel.
Betreft een intergas kompakt hre

Weet jij het antwoord?

/2500

In de handleiding van de Intergas kompakt HRE is o.a. dit te lezen: 4 STORINGEN Indien zich de volgende eenvoudige storingen aan het toestel voordoen dan kunnen deze als volgt opgelost worden. Bij herhaling of andere storingen altijd uw installateur waarschuwen. 1. De cv installatie wordt niet of onvoldoende warm: • Verhoog de ingestelde temperatuur van de kamerthermostaat. • Open de radiatorkranen. • Stel de cv watertemperatuur hoger in m.b.v. de en de en de toets op het bedieningspaneel (zie § 2.2). • Ontlucht het toestel en installatie en controleer de cv waterdruk.

Bronnen:
http://www.intergas-verwarming.nl/lijsten/...

Bijna zeker dat bij het verplaatsen de thermostaat verkeerd aangesloten is. Best de aansluiting eens controleren. Toegevoegd na 13 minuten: Ook eens nazien of op de ketel een schakelaar staat Zomer-Winter, Zon-Vries en nazien of die in de stand winter staat want anders kan de pomp ook niet draaien.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100