Weet iemand een site waar ik een visitekaartje in een aparte vorm of met ander materiaal kan laten maken?

Mijn achternaam is Hazenberg dus zou het leuk zijn in de vorm van een haas (of konijn) een visitekaartje te bestellen. Of een kaartje wat met een andere materiaal gemaakt is. Bijvoorbeeld gerecycled karton of een ander product wat al dan niet gerecycled is? Een tip over iets wat ik zelf zou kunnen maken/ hergebruiken om mijn gegevens op te zetten is ook welkom.

Kortom: waar of hoe kun je visitekaartjes maken die een beetje anders zijn dan wat je al 100miljoen keer voorbij ziet komen???

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

je kan bij elke drukker wel kaartjes laten maken met een bepaalde vorm, maar dan zal je toch een stans moeten laten maken (duur). Hier vond ik online een kaartjesmaker die vrijwel alles kan maken: http://www.cardonizer.com/ http://creativefan.com/35-awesome-business-card-designs-for-your-inspiration/

Op Vistaprint kan u zelf een afbeelding uploaden en alles vrij indelen. Vrij goedkoop, betrouwbaar en goede kwaliteit. Als u zich aanmeld op hun site krijgt u regelmatig speciale aanbiedingen. Gewoon www.vistapring.nl of be. Toegevoegd na 1 uur: Sorry, moet natuurlijk www.vistaprint.nl of be zijn. Als er voor een typefout ook een - gegeven wordt zal het hier mooi worden op GV. Kritiek geven wel, maar een alternatief ???

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100