Wat is handige lijm om een grote foto op een deur te plakken?

De foto is van normaal fotopapier. De deur is geverfd, moeten we dat er dan afschuren?
En hoe krijg je het mooi glad?

Toegevoegd na 42 minuten:
Vergat erbij te zeggen: de foto is net zo groot als de deur zelf (200 bij 81 centimeter), en hij moet lang meegaan, dus plakband is vast geen optie. Ook moet hij er goed glad op gaan, en plakband zie je er vast doorheen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Gewoon met Pritt of met een dubbelzijdige kleefband. Toegevoegd na 53 seconden: Vergeten bijzetten; niets schuren maar gewoon ontvetten met een gewoon afwasmiddel. Toegevoegd na 1 uur: In dat geval is dubbelzijdige kleefband geen optie, beter is het dan om behanglijm te gebruiken? Ook niet vergeten om nadien lak over te spuiten om zo lang mogelijk te bewaren. Dat is van die lak die men ook op tekenpapier spuit, die kan u dan ook altijd eens met water afkuisen.

Koop bij de boekhandel van die posterplakkers. Die kun je er ook weer afhalen als je de foto niet meer wilt. Ze hebben zo'n rood randje waar je dan moet trekken. Plak ze ongeveer om de 50-75 cm. Geen lijm gebruiken!

Misschien behangplaksel. Toegevoegd na 3 uur: voor licht behang, dan is die later ook probleemloos te verwijderen als die er ooit afmoet. (stoom, of natte spons) Toegevoegd na 3 uur: of spuitlijm van 3M

Misschien is het handig als je er een lijstje omheen doet? Ik weet niet of je dat wil hoor, maar dan zou je het gewoon kunnen ophangen dmv een haakje!

ik zou persoonlijk voor de Bison behanglijm gaan dit kun je er opsmeren en is water oplosbaar dus mocht je klieren kan je het er zo weer afhalen en inderdaad net als hierboven is gezegt een laagje lak over de foto heen maken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100