Hoe maak ik een doucheruimte in een blokhut, wetende dat er aan de binnenzijde blokhut niets aan de wanden gefixeerd mag worden ivm werking vh hout?

Weet jij het antwoord?

/2500

ik neem aan dat dat aan de binnenkant wel mag wij hebben op de camping de badkamer ook in een chalet gemaakt de wanden zijn van trespa en de leidingen en afvoer komen uit de grond zorg wel dat alles goed is afgekit werkt prima!

Er zijn van die losse douchecabines, die zijn kant-en-klaar te koop. Vaak worden die gebruikt in verbouwde ruimtes, of als extra doucheunit in of bij een gastenkamer, waar verder geen ruimte is om een gehele douchevloer en -wand te creëren.

Je kunt plasticgolfplaten van 2 meter lang tegen de wand zetten .Of er een cirkel van maken.De douchekop laat je uit het plafond komen of buig een buis in de vorm die je wil.op de vloer zet je de platen tegen een aluminium hoeklijnvan 4x4 cm. inzagen en buigen.de boven kant met een rondebuis die je in de vorm buigt.rond vierkant zeshoek en monter de golfplaten met popnagels op het profiel.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100