Ik moet nodig nieuwe drempels hebben. Heeft iemand een idee waar ik die kan kopen/laten maken in Rotterdam of eventueel on line?

Zelf ben ik niet handig genoeg om ze te maken. In mijn directe omgeving zit geen bedrijf waar ze ze maken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb ooit een drempel gekocht bij Doeland op de J Dutihlweg in Rotterdam (Prinsenland). Bij Horbach in Alblasserdam geef ik je ook goede kans. Niet Rotterdam, maar wel in de regio. Toegevoegd na 6 minuten: Horbach moet natuurlijk Hornbach zijn.

meet eerst even de breedte van je post aan de binnenkant op , standaard maten zijn meestal 91 81 of 71 heb je een andere maat , meet dan even de binnenkant post , maak ff een tekeningetje op papier , ga daarmee naar de kleinere dhz zaak Bijv multimate die maken dat graag voor je op maat , elke dhz zaak verkoopt dorpels hoor , het is maar hoe handig je bent met een decoupeerzaag , dan wel een nieuw zaagje erin doen want dorpels zijn meestal van hardhout suc6 Toegevoegd na 2 minuten: kijk even naar mijn plaatje onder mijn naam , dan lukt het zeker

Antwoord twee is helemaal goed. In Rotterdam te koop bij Bouwmaat. Zit in Spaanse polder en op Zuid op het industrieterrein achter de Sligro bij de kuip! Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100