werkt tegelverf in de badkamer?

Voor het douchegedeelte

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja het kan wel. Maar hoe goed je het voorbehandeld en de ondergrond schoonmaakt. Na 2 jaar komen er toch barsten in. En gaat het afbladderen.

Het is maar een tijdelijke oplossing (lees lapmiddel) wat men wel eens wil gebruiken om een huis te verkopen.Maar een definitieve oplossing is het zeker niet.Daar de zeepakalie die zich op de tegels en voegen bevind roet in het eten kan gooien. Met als gevolg dat het slecht zal hechten en los komt in het douchegedeelte.Tegelverf werkt leuk in een keuken maar is voor de badkamer in het douchegedeelte af te raden.

Alleen als het een twee-componenten-product is. Na reinigen een twee-componenten-primer gebruiken en nadien twee maal afwerken met een twee-componenten-verf. Voordeel: duurzaam Nadeel: kostbaar, in beperkt aantal kleuren te verkrijgen

Wij hebben het zelf 3 jaar in de keuken gehad, dat ging prima. Bij mijn zus ook, maar na een aantal jaar sleet het daar op kinderhandenhoogte omdat zij daar toch elke dag wel met een nat doekje (niet per se, met schoonmaakmiddel) langs moesten om de vlekken weg te halen. Dan zou je denken dat water wat er elke dag langsstroomt ook niet zo goed voor tegelverf is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100