Ik zoek vrijwel 'onzichtbare' plankendragers.

Ik heb plankendragers gezien, waarmee je een plank vrijwel onzichtbaar kunt monteren. Het zijn niet de 'lack' planken van Ikea. Wie o wie weet waar ik soortgelijke plankendragers kan kopen of eventueel kan laten maken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb deze zwevende boekenplank gekocht. Het lijkt net of je stapeltje boeken tegen de muur zweeft: http://www.apartdesign.nl/product/24055/selfshelf-linnen-hardcover/

Ik heb thuis van deze (zie link) Niet 100% onzichtbaar, maar het lijkt er een beetje op. Als je een goede muur hebt, best stevig.

Bronnen:
http://www.ijzerwarenweb.nl/mainframe_prod...

Het lack systeem kan je ook zelf maken. 10mm draadeinde kopen. Een stuk van 20cm nemen. Een gat van 10cm in de muur boren en het eind met bouwkit bevestigen. In je plank (die wel solide moet zijn dus geen honingraat spul) een gat boren van 10cm en de boel bevestigen. Het moet wel allemaal recht en pas maar het draadeinde is eenmaal bevestigd in de muur iets te buigen. Succes.

bij de doe het zelf kun je een set kopen met pinnen die je aan de muur schroeft en in de plank zitten gaten die je over de pinnen heen schuift zodat het lijkt of de plank zweeft

Ik heb planken en -dragers bij Gamma gekocht. Die zijn 100% onzichtbaar. Ik vermoed wel dat het Ikea-systeem ongeveer hetzelfde is.

Ik heb net de link van antwoordman bekeken, wij hebben ook deze plankdragers. Maar wij hebben deze bij Ikea gekocht!

De plankdragers die jij bedoelt kun je krijgen bij de de Gamma of Praxis , vraag daar maar na ! Er zitten er 2 in een verpakking en je hebt ze in verschillende soorten en maten. Je bevestigt eerst de 'zwevende'plankdragers en daarna schuif je de plank erin ; je ziet er nagenoeg niets van !

Bronnen:
Vonny

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100