Wat zijn de maten van een gemiddelde badge?

Zijn dit standaardmaten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het exemplaar wat ik in m'n bezit heb is ovaal. In de breedte 6,5 cm, en in de hoogte 4,3 cm. Volgens mij is dit voor ovalen badges wel een standaardmaat.

Er zijn veel verschillende maten: - 40 x 74 mm - 14 x 64 mm - 17 x 60 mm etc. De eerstgenoemde maat is de meest gebruikte afmeting voor een naambadge, verkrijgbaar in een klem en/of speldbadge.

Bronnen:
Eigen ervaring

Kijk goed uit, want er zijn geen standaardmaten voor naambadges! Ik heb thuis een hele verzameling, maar twee van eenzelfde ben ik nog niet tegengekomen. In het antwoord hierboven worden afmetingen genoemd die ik op websites van leveranciers niet tegenkom. (zie b.v. http://www.multibadge.nl/brocheklem-c-25_33.html). Ook heb ik niet één badges met de afmetingen die in het eerste antwoord staan. Ik zou de goedkoopste naambadges nemen, waar je gewoon een kaartje in kunt schuiven. Die zijn het handigst! Stem het formaat af op wat je makkelijk kunt printen/snijden of houd het standaardformaat aan van visitekaartjes, zodat je die evt. ook in de badge kunt stoppen. (=creditcardformaat, 8,5 x 5,5). Toegevoegd na 1 minuut: "eenzelfde" moet zijn: eenzelfde formaat en "badges" moet zijn: badge Pfff... wat slordig allemaal.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100