Buitenlamp met sensor aansluiten?

ik wil graag weten welke draden ik van de foto moet verbinden om de sensor van de buitenlamp te laten werken. nu brand ie permanent.

Toegevoegd na 6 uur:
Allereerst veel dank voor de hulp hier. Ik heb vanmiddag diverse combinatie geprobeerd maar krijg de sensor nog niet werkend. op foto 1 zie je de lamp zoals ik hem aankocht. op foto 2 zie je dat de lamp zelf brand op twee witte dragen en dat de sensor apart drie draadjes heeft die ik op de één of andere manier moet inbinden. het werkt in elk geval niet zoals ik de lamp kocht. Iemand een idee welke draadjes waar moeten van de sensor?

Weet jij het antwoord?

/2500

Houd de kleuren zoveel mogelijk op elkaar. dus blauw op blauw en bruin op bruin. OP deze manier doet de sensor het ook omdat de sensor over deze twee draden geschakeld zitten. Gebruik in een sensor lamp GEEN spaarlampen deze gaan snel stuk (een spaarlamp kan maar tussen de 4000 en 5000 keer schakelen) en begint pas licht te geven n een paar minuten. Op onderstaande link staat eventueel een document over de basis van elektra. Daar kunt u zien waar de kleur draden voor staan en waar ze naar toe horen te gaan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100