wij hebben bruine plavuizen in huis,kan ik deze verven?

zou graag mijn bruine vloer plavuizen een andere kleur geven.
Is dit mogelijk en zoja hoe kan ik dit het beste doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja kan met betonverf, maar wordt niet echt mooi als je de voegen niet afplakt en da's nogal een klus! Toegevoegd na 20 minuten: Ik zou het maar vergeten!

Dat is mogelijk, er is verf dat je op tegels kunt verven. Helaas is het resultaat matig en slijt het er soms af. Het is mooier om de plavuizen te vervangen. Toegevoegd na 2 minuten: Ook zijn niet alle tegels geschikt. Als je het toch wilt: neem eerst tegelgrondverf zodat de tegelverf goed hecht.

Ja, dat kan. De volgende stappen moet u dan nemen; ontvetten gebruik een goede grondverf voor hechting gebruik daarna een kwalitatief goede vloerverf.

jaren terug de plavuizen eens geschilderd, met speciale tegelverf, op het begin was het prachtig, maar na een tijdje begon het te bladderen en dat was heel lelijk, ik heb kort daarna de tegels vervangen, dit is al wel wat jaartjes terug, misschien is de kwaliteit nu beter, of lukt het met betonverf wel

Ja dat is mogelijk, de vloer goed ontvetten impregneren met hecht primer, gronden en met betonverf aflakken. Kan het weer een tijdje mee. maar is geen oplossing voor jaren. Misschien is het toch beter er andere tegels overheen te leggen als de hoogte dat toelaat. Met goede tegel op tegel lijm kan dat perfect of anders ondertapijtje erop en laminaat.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100