Toetsenbord verlichting, kan ik makkelijk iets zelf maken of bestaat er iets (goedkoops) dat je kan plakken aan je bureau ofzo.

Het gaat over een bureau met een schuifding waar je toetsenbord op komt, door de schaduw zie ik af en toe niet wat ik doe.

Weet jij het antwoord?

/2500

Zo een LED-lijstje van IKEA kost een tientje. Plak je op het plankje boven je keyboard en gebruikt nauwelijks stroom.

Bronnen:
http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products...

Een bureaulamp,je hebt ook lampen die je d.m.v. een klem kunt vast maken ergens aan.

je hebt tegenwoordig van die plakstrips met ledjes bij de bouwmarkt,ikea, die je dus onder je bureaublad plakt , die je toetsenbord verlicht.

Als je het zelf wil maken heeft kipkay op youtube een goede tutorial.

Voor de avonturier en handige harry: Je kan zelf een toetsenbord verlicht maken. Wel enige handigheid vereist, maar de onderdelen zijn in feite niet moeilijk te vinden. Voor wie kan solderen is er ook nog: http://www.youtube.com/watch?v=iOn72Y5DT6M Ik denk dat je eigen toetsenbord verlichten wel cool is en vooral een avontuur! Anders zijn er inderdaad de opties die hier reeds besproken zijn. Groeten, JJanom

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=GEW2HjCn0vk...

Dit is de mooiste oplossing: een verlicht toetsenbord, zit ook op m'n laptop (macbook) en bevalt geweldig. Voor een pc is dit toetsenbord van logitech beschikbaar (rond de 50,-): http://www.google.nl/search?q=illuminated+keyboard&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=nl&client=safari

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100