Ik heb een draadloze deurbel die steeds loslaat. Wie weet een manier om dat te voorkomen maar dan wel zo, dat ik wel de batterij kan wisselen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Klitteband !aan beide delen vast lijmen en dan klitteband op elkaar bevestigen

Een schroefje kan je gwn weer losdraaien

Klepje eraf halen en het onderste deel met een schroefje vastzetten en vervolgens het klepje er weer opzetten.

goeie lijm zoeken ? bison kit of zo ik vermoed dat je bel een soort bodemplaatje heeft en daarboven op een kapje ? wellicht kan je er schroeven in draaien en de bodem plaat ook lijmen zodat hij waterdicht is ?

Een flinke plakstrip, de achterklep kun je dan altijd vast laten zitten, misschien zit een schroef in de weg. Plakstrips zijn overal wel te koop, ik weet niet of die het houdt, maar volgens mij kan het best. Dat is ook wat makkelijker los te halen dan een schroef, stel die deurbel zit er jaren op, dan kan de conditie van het schroefje er slechter op worden en misschien is die dan nog maar met moeite los te krijgen. Toegevoegd na 43 seconden: Onderste deel natuurlijk hé niet het kapje dat je er nog af moet halen!

Klittenband. (niet op geschilderde muren, wel op geschilderd houtwerk)

Twee gaatjes, twee parkers en klaar is Martin.

even kijken waar je het kastje veilig kan doorboren en dan een schroef erdoor. nadeel is wel dat je die schroef even moet losdraaien om de batterij te wisselen. maar dat hoeft denk ik maar 1x per jaar of zo. succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100