Hoe kan je haarbanden (van een kind) op een leuke manier opbergen/opruimen op haar slaapkamer.

en dan niet op een plank leggen of in een la of bakje stoppen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Diademen kan je aan een horizontaal opgehangen stuk rioolpijp klemmen. Haarbanden kan je aan een stuk hout met allemaal verschillende haakjes, schroefjes, oogjes hangen.

bekleed een ronde paal of stuk rioolbuis met een leuk stofje en zet deze als een pilaar in de kamer, diademen kan je daar omheen klemmen (wel op de maat letten dus) en elastieke haarbanden kan je er aan de bovenkant overheen schuiven (dus ook niet te hoog maken).

Je kunt daar een sierradenstandaard voor gebruiken, die heb ik bijvoorbeeld gezien bij de Xenos (niet exact die van de foto, wel hetzelfde idee).

Bronnen:
http://www.deeenhoornsieraden.nl/shop/inde...

Vul een schone 1.5 of 2 liter plastic fles voor 1/3 met schoon water en voeg daar wat druppels levensmiddelenkleurstof (in de kleur van haar kamer) aan toe,gevolgd door een kopje plantaardige olie en wat glitters en herhaal dit tot de fles bijna vol,klem de haarbanden er omheen. Bekleed een board van kurk met een leuk stofje,draai er haken in en hang daar de haarbanden aan. Zoek een mooie grote tak in de natuur,met veel zijtakken,verf hem in een mooie kleur met spuitbusverf en hang ze daar aan.

Mijn dochter (nu 21) Had veel haarfrutsels toen ze klein was en die deed ik op een soort van draadstaal. Het was officieel een aantal platen waar je een kubus van kon maken en als tafeltje of kastje kon gebruiken. Kunnen ook haarspelden op en het is overzichtelijk en staat zo leuk. Ze zijn te koop bij Leen bakker vanaf €19,95 Dan samen met die buis zoals iemand anders beschreef.

Je hebt van die zaken waar ze pruiken maken. Ze hebben losse etalage hoofden om de pruiken op te zetten. Probeer een los hoofd te krijgen om ze daar op te bewaren.

Je kunt ook op een dun plankje spijkers inslaan waaraan ze haar haarbanden kan ophangen, maar ook haar kettingen. Eventueel kun je dat aan de binnenkant van een kleren hangen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100