Hoe kan ik de gaten van de muur opvullen?

Ik wil met muurvuller (spatel helpt niet) de gaten opvullen, maar ik krijg de muurvuller niet in de gaten.

Toegevoegd na 13 minuten:
De muur is van gipsbeton. Ik kan muurvuller wel over een gat smeren, maar daarmee is het gat nog niet gevuld.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kan er ook spijkers insteken, en er een schilderij aanhangen.

je kan beter een beetje stuc aanmaken.. eerst de muur wat vochtig maken met een plantenspuit met water..en dan de gaten aansmeren ...

Je gebruikt roodband te koop bij Gamma of een andere bouwmarkt. Maakt het spul aan met water. Zo dat het eenstevige smurrie is je moet er een zacht balletje van kunnen maken. Je maakt het gat licht nat met een kwast gebruik een spaan of groot plamuurmes en stopt het gat dicht. vlak strijken. Laten drogen en eventueel bij vullen als het iets gekrompen is Toegevoegd na 12 minuten: Je smeert het niet over een gat maar er in. Je moet hetgat er mee volstoppen en dan afsmeren

Maak vóórdat je de 'vuller' erin smeert eerst het gat lekker nat! Daarna krijg je absoluut een betere hechting....

Iets meer uitleg van je probleem zou handig zijn. - probeer het in meerdere keren: eerst grof opvullen, laten drogen, dan netjes opvullen -klusjesman inhuren.

Gebruik een plamuurmes

met een speciaal soort klei voor je muur

Daar zit waarschijnlijk, wat ze ook wel noemen, een raam.

Gebruik voor een ondergrond met veel (luchtbel) gaatjes Fix en Finish van Knauf. (Men noemt dit ook wel blauwband)Eerst water in een emmer dan gips en kalk toevoegen tot een gladde massa. Met plakspaan aanbrengen. Voor een laag tot 2 mm.

Ik ga een uitleg geven die het hele klusje heel gemakkelijk maakt en waarbij de gaten volledig gevuld worden. En het wordt heel netjes. Maak de gaten leeg van stof met een rietje, blaas het gruis uit de gaten. Vervolgens maak je de gaten wat vochtig, zodat de muurvuller beter "pakt", met een plantenspuit. Vul de gaten daarna met Chinese eetstokje (werkt geweldig). Ga als volgt te werk: Knijp een klein beetje muurvuller uit een tube muurvuller en smeer dit op het puntje van de eetstok. Smeer een klein klontje op over het gat en wacht tot het klontje droog is. Duw met de eetstok het klontje het gat in en doe dit over en over. Het wordt netter dan met een spatel, maar het duurt wel lang voordat het klaar is. Veel succes! Toegevoegd na 2 uur: Voordat je het klontje het gat induwt: Veeg met een spatel het klontje erin en de restjes rond het gat eraf.

Bronnen:
http://www.goeievraag.nl/vraag/manier-gate...

Bedoel jij van die gaten in een nieuwbouwmuur? Ik heb het opgelost door er behang overheen te plakken. Gaat veel sneller dan opvullen. Of nog mooier: stucen.

eerst het gat groter maken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100