Wat zijn leuke muurtekeningen / schilderingen die je zelf kan maken?

Voor in de woonkamer, slaapkamer of op het toilet

Toegevoegd na 1 uur:
Na aanleiding van de reactie van mion.

Ik heb ook nog een trap met een lege muur! Iemand leuke ideeën en vooral voorbeelden daarvoor?

Als er nog ideeën en, ook weer vooral, voorbeelden zijn voor de overige ruimtes dan zie ik die ook nog heel graag hoor!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Sjabloneren is leuk en makkelijk om te doen. Je kunt b.v. een toiletmuur beschilderen met een leuke tekst, d.m.v. sjablonen. Een vriendin van mij heeft haar toilet zwart geschilderd en op de muur 'The Loo' gesjabloneerd. Staat erg leuk! Toegevoegd na 1 uur: Een trappengat is altijd een saai stukje. Je kunt het opleuken door er b.v. sterren op te sjabloneren. Als de verf dan nog nat is blaas je er wat glitters op. Zo drogen de glitters samen met de verf op en als het 's avonds donker is en er schijnt een beetje licht op, dan zie je de sterren oplichten. Toegevoegd na 2 uur: En kijk hier eens tussen: http://www.google.nl/images?um=1&hl=nl&rlz=1R2GGLL_nlNL357&biw=1579&bih=715&tbs=isch%3A1&sa=1&q=muurschilderingen&aq=f&aqi=g10&aql=&oq=&gs_rfai=

met een projector kun je een afbeelding vergroten en die dan in groot formaat op je muur maken. vereisten zijn wel dat je netjes kunt schilderen .

Ik was laatst aan het kijken voor mijn babykamer.. en vond deze zelf heel leuk.. Check de bronnen. Me to You beertjes zijn heel gewenst en leuk voor babykamertjes.. Stickers zijn ook wel te doen ! Check bronnen! Laat even weten wat je ervan vind! Succes..

Bronnen:
http://www.alicemuurschilderingen.nl
http://www.cutitout.nl/
http://www.jacq-muurschilderingen.nl
http://www.kunstvoorschatjes.nl
http://www.muurmode.nl

Dat ligt er natuurlijk helemaal aan wat je stijl is en of je een beetje kan schilderen. Hier een leuk en simpel voorbeeld:

Er zijn veel leuke stempels te koop, met bloem- en bladerpatronen bijvoorbeeld. Daarmee kan je heel makkelijk mooie versierinkjes maken op deuren en muren, door op sommige plekken een paar bloemetjes te zetten. Het is heel vrolijk en mooi, en toch heel subtiel. Je kan ze ook mooi in meerdere kamers in huis terug laten komen. Je kan stempels ook zelf maken, door ze te snijden uit aardappels.

ik heb zelf ooit in een gang een tekening/schilderij gezien van een trap die naar een deur ging en daarachter weer een trap, dat gaf een enorm diepte effect, zo gaaf en bij iemand die op de buitenkant van de badkamerdeur een badkamer had geschilderd, ook heel apart vereiste waarschijnlijk wel dat je goed kunt tekenen helaas

Misschien hou je van een bepaald stripboek, dan zou je een bepaald grappig of interressant 'fragment' kunnen na tekenen. Eventueel zou je de tekstballon dan ook weg kunnen laten. Het is maar een idee.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100