Hoe moet ik iets bestellen/retourneren bij Asos.com?

Ik heb een vraag over het bestellen en retourneren bij Asos.

Vandaag heb ik daar een erg leuk jurkje gevonden en ik zou hem graag willen bestellen. Ik durf het alleen niet aan om hem te bestellen, omdat ik denk dat het niet past en ik niet zou weten hoe ik hem moet retourneren. Mijn vraag is daarom of iemand van jullie ervaring heeft met het retourneren van kleding/schoenen enz. bij Asos, kost dit geld of niet en hoe moet ik het terugsturen? En mijn andere vraag is hoe het werkt bij de bestelling. kost dit nou wel of geen geld, ik heb hier verschillende dingen over gehoord. En via welke betaalmethode kan ik het best bestellen.

Alvast bedankt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Asos.com bezorgt alle artikelen gratis thuis, wereldwijd zelfs. En je betaalt heel gemakkelijk met PayPal of Creditcard. Retouren gaat als volgt: - Je hebt 28 dagen om het artikel terug te sturen - Je gebruikt hiervoor het label dat bij je bestelling zit - Hier schrijf je ook op of je er een nieuw artikel voor in de plaats wilt of je geld terug wilt - Asos doet ongeveer 14 dagen over het retourproces Naar mijn weten is retouren bij Asos.com gratis! Hopelijk heb je hier iets aan.

Bronnen:
http://www.asos.com/infopages/pgehelpdesk....
www.afishingmemo.com

Je kunt alles inderdaad gewoon retour sturen binnen 28 dagen. Je betaalt wel het normale posttarief voor het terugsturen van het pakketje naar Engeland.

Bronnen:
http://www.styletoday.nl/
http://www.styletoday.nl/fashion/shoptips/...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100