Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wat is een betaalbare pin apparaat voor in je zaak?

Wij gebruiken nu momenteel Sumup tegen een tarief van 1.9 % van het verkoopbedrag. Ik vroeg me af of er betaalbare versies zijn?

3 maanden geleden
in: Winkels
683
SnakeEye
3 maanden geleden
Wat ik bedoel is of er andere betaalbare alternatieven zijn?
ronron1212
3 maanden geleden
https://www.ing.nl/zakelijk/geld-ontvangen/pinapparaat
Inekez1
3 maanden geleden
Wat de beste / goedkoopste optie is, hangt af van het aantal transacties, de omzet en of er veel betaald wordt met creditcards. Volgens onderstaand overzicht is Sumup volgens mij gewoon de goedkoopste, zowel in aanschaf als ik maandelijkse kosten. Naast die eenmalige aanschaf en 1,9% betaal je verder geen kosten. Heb je heel erg veel omzet, dan kan die 1,9% wel in de papieren lopen. Dan kan het aantrekkelijker zijn om een vast maandbedrag te hebben, of een vast bedrag per transactie als je weinig klanten hebt, maar je klanten wel voor hoge bedragen pinnen. https://nl.mobiletransaction.org/pinautomaat-kleine-ondernemers/

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

https://www.pintip.nl/kosten-pinapparaat-sumup-vs-pintip

Pintip geeft al bij een omzet van 2000eu per maand voordeel vanaf het tweede jaar. Als je omzet meer is gaat dat sneller.
(Lees meer...)
Toegevoegd op 17 januari 2024 19:04: bron
3 maanden geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding