Zijn Etos producten ook in de Albert Hein winkel zelf te koop?

Als je online boodschappen doet bij de AH kun je Etos producten bestellen. Zoals neusspray of verzorgingsproducten. Zijn deze producten ook fysiek in de AH winkel te koop?
.
https://www.ah.nl/zoeken?query=Ah%20neusspray&page=1

Toegevoegd op 13 april 2020 11:31: afbeelding

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee, daarvoor moet je echt bij de Etos zijn. Je hoeft ze overigens niet via de bezorgdienst van ah.nl te bestellen, het kan ook via https://www.etos.nl . Dan worden de artikelen gewoon per PostNL verstuurd. Voor Etos merkproducten moet je dus bij de Etos zijn. Veel andere drogisterijartikelen vind je ook bij Albert Heijn (tandpasta, crème, shampoo etc.).

Toegevoegd op 13 april 2020 14:01: tekst

Gezien de link, die hebt toegevoegd, neem ik aan dat het niet gaat om producten met het huismerk van Etos. Want deze zijn niet te koop bij Albert Heijn. Maar er zijn ook fysieke AH winkels, waar ze drogisterij-artikelen verkopen. Dat kunnen A-merken zijn (bijvoorbeeld hoestdrank van Bisolvon), maar ook producten van het AH-huismerk (bijvoorbeeld tijmsiroop van AH). De artikelen, waar de link naar toe leidt, zijn artieklen van het AH-huismerk, en zijn in deze fysieke AH-winkels te koop. Maar zoals het voor meer artikelen van AH gaat, het hangt van de winkel af, of de artikelen daar ook worden verkocht.

Op de site van AH kun je inderdaad artikelen kopen van Gall&Gall en Etos. Een aantal jaar geleden zijn deze twee formules verhuisd naar het hoofdkantoor van AH in Zaandam. Hierdoor zijn zij economisch gezien ‘versterkt’. In de gewone filialen van AH vind je dus geen producten van Gall&Gall of Etos. Maar in sommige filialen is er wel degelijk een vestiging van Gall&Gall en/of Etos aanwezig. https://www.bd.nl/home/boxtelaren-massaal-naar-nieuwe-ah-etos-en-gall-en-gall~a8b40bee/ Mijn eigen dochter heeft een bijbaan bij AH met een inpandige Gall&Gall vestiging. Na 18.00 uur nemen de meiden ook daar de honneurs waar. Hoop dat het zo wel duidelijk is. Trouwens, als je online zou willen bestellen bij AH, zij hebben mooie aanbiedingen zodat het leveren ‘gratis’ is. Dan kun je ook de producten van Etos bestellen, ook de aanbiedingen uit de Etos folder.

Toegevoegd op 13 april 2020 12:02: tekst

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100