Hoe verkoop ik boeken (online)?

Ik heb een 100-tal boeken (50 kinderboeken en 50 volwassenenboeken) en 50 strips en zou deze graag willen verkopen. Ik vraag me af hoe ik dat het beste doe, via marktplaats heb ik geprobeerd maar was niet zo'n groot succes... Ik wil ongeveer €1 per boek. Is dit mogelijk?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je zou het misschien met deze site's kunnen proberen? Ik heb er zelf nooit mee gewerkt, maar wie weet wat je er voor krijgt. https://boekenbalie.nl/ https://www.bol.com/nl/m/boeken-verkopen/ of met amazon

Bronnen:
https://ecommerce-platforms.com/nl/ecommer...

Dat kan o.a. via Facebook Boeken te koop/Gezocht. Of www.boekwinkeltjes.nl. Zo zijn er nog meer tweedehands online boekenwinkeltjes. 1 euro is wel weinig, er wordt meestal wel meer voor gevraagd. Houd ook rekening met eventuele verzendkosten. Die moet je of doorberekenen in de prijs of bij de advertentie zetten dat de verzendkosten voor de koper zijn. Misschien is het toch handiger om ze aan een kringloopwinkel proberen te verkopen.

Het meest voor de hand liggend (want het is het grootste boekenplatform) is via Boekwinkeltjes. Website: www.boekwinkeltjes.nl Linksboven op de homepage staat hoe je je aan moet melden. De kosten: vanaf 1 euro per maand. Op deze website staan 8500 boekenaanbieders met in totaal 6,5 miljoen boeken; zowel particulieren als beroeps (antiquaren en boekhandelaren).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100