heeft Kruidvat pillen die echt helpen bij het afvallen ???

Weet jij het antwoord?

/2500

Als jij gelooft dat die pillen jou helpen, dan heeft Kruidvat ze in het assortiment. Maar je hebt ze helemaal niet nodig. Want als je gewoon gezond eet - niet meer dan jouw lichaam nodig heeft - en je beweegt daar elke dag voldoende bij, dan zul je vanzelf merken dat je gewicht minder wordt. Ook een truc die net zo goed als (dure) pillen helpt: vóór elke maaltijd eerst een glas water drinken. Dan zit je eerder vol van het eten!

Er worden vaker vragen gesteld over pillen om af te vallen. En altijd zie je dezelfde reacties en antwoorden over de portemonnee of dat het resoluut niet bestaat en niet werkt. Maar er zijn wel degelijk wetenschappelijk onderbouwde middelen die helpen bij het afvallen. Zoek bijvoorbeeld maar op de werkzame stof Orlistat. Het kan door artsen worden voorgeschreven maar is ook zonder recept verkrijgbaar. Voor de duidelijkheid: deze pillen kunnen *helpen*. Het is dus niet zo dat je kunt blijven doen zoals je altijd al deed, en vervolgens met een pilletje kunt afvallen. Je moet wel degelijk ook je eetpatroon veranderen. Dit middel kan dan voor extra gewichtsverlies zorgen. Ook heeft dit middel een aantal bijwerkingen. Het is dus verstandig om dit in overleg met je huisarts te doen. En de kans bestaat dat hij er niet achter staat. Maar het korte antwoord op je vraag is dat er wel degelijk werkende pillen bestaan. Bij de Kruidvat heb ik ze alleen niet gezien.

Bronnen:
http://www.apotheek.nl/medicijnen/orlistat

Misschien in gewicht, zoals vocht. Maar als je van vet afwilt is minder (slecht) eten en meer bewegen toch echt de enige optie. Naast liposuctie natuurlijk maar dan moet je nog steeds sporten om een strakke buik te krijgen, helaas.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100