Houdt vitamine B muggen op afstand?? En welke variant van vitamine B moet je dan innemen??

Weet jij het antwoord?

/2500

"Bij het Vitamine Informatie Bureau komen veel vragen binnen over het slikken van extra vitamine B om muggen op afstand te houden. Van vitamine B1, B6 of B12 wordt gedacht dat het de lichaamsgeur van mensen zodanig verandert dat we niet meer ‘aantrekkelijk’ zouden zijn voor muggen. In sommige B-vitamines zit zwavel dat de lichaamsgeur zou veranderen. Er is niet veel onderzoek gedaan naar de relatie tussen vitamine B en muggenbeten, maar het onderzoek dat wél is uitgevoerd, heeft geen verband kunnen aantonen. Een soortgelijk effect wordt ook toegeschreven aan knoflook. Ook knoflook verandert de lichaamsgeur, maar het heeft ook geen bewezen effect tegen muggenbeten."

Bronnen:
http://www.vitamine-info.nl/nieuwsartikel/...

Van vitamine B1, thiamine of aneurine wordt beweerd dat het een lichaamsgeur opwekt die muggen afstoot. Een dergelijke werking van vitamine B-complex en biergisttabletten op de lichaamschemie is nooit wetenschappelijk bewezen.

Bronnen:
http://www.gezondenzo.net/welke-fabelachti...

vitamine b1 de 100 mg,te krijgen van het merk Orthica.1 per dag,in reformhuis en waarschijnlijk ook De tuinen. Mijn dochter gebruikt dit al jaren op advies allergoloog,van het ziekenhuis,en kinderarts. Ze begint dit in maart te slikken,tot ongeveer eind oktober. Toegevoegd na 3 minuten: trouwens met zeer goed resultaat,heeft zelden muggenbulten hoogstens 2 per seizoen,was constant raak,1 avond buiten en ze had er zo 10 bij,had toen de nodige medicatie in tabletvorm,soms spuiten,en altijd zalf. Gaat nu echt goed.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100