Ik heb een probleem met mijn BH maat. welke (kwaliteits) winkel kan mij goed van advies dienen?

Een grote cup, en een smalle omvang... Ik kocht eerder altijd bij de Hunkemoller, alleen daar wil het ook steeds minder vaak lukken dat ik voor iets fatsoenlijks slaag.
Bij een simpele winkel als bijv. Hema kan ik al helemaal niet terecht.
Weet iemand nog goede (kwaliteit) winkels die betaalbaar zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Al eens bij Livera geweest? Hieronder kun je zien waar een winkel bij jou in de buurt zit. https://www.livera.nl/page/storefinder

Ik weet van mijn vrouw, die erg petite gebouwd is en een flinke voorgevel heeft, dat zij in Nederland slecht slaagt. In Londen is zij echter fantastisch, op een persoonlijke manier, geholpen ( ik heb 2½ uur zitten wachten) bij Bravissimo. Dit is een winkel speciaal voor de vrouw met maatproblemen als de jouwe. Naast hete lingeriemerk Bravissimo hebben zij ook een kleding winkel Pepperberry die iin dezelfde behoefte voorziet, maar dan voor bovenkleding. Slogan van Pepprberry: Clothes designed with your boobs in mind (ik had het zelf kunnen bedenken:-) Met de huidige vliegprijzen is dit een betaalbare optie. Toegevoegd na 1 minuut: In Arnhem hebben we ook nog een zaak als XL-lingerie. Misschien kan je daar ook wat mee Toegevoegd na 2 uur: Bij bravissimo kan overigens ook online besteld worden, maar de meerwaarde zit hem vooral in het advies dat je in de winkel krijgt. Als je dat eenmaal hebt gekregen kunnen bestellingen online. Zo heeft mijn vrouw dat ook gedaan.

Bronnen:
http://www.bravissimo.com/pepperberry/
http://www.bravissimo.com/products/lingerie/

Ik ken het probleem (75H) en slaag bij de betere lingeriezaken. Deze verschillen per woonplaats en zijn vaak niet in een keten opgenomen. Daarnaast ben ik laatst geslaagd bij de Livera, zij hadden "bij toeval" iets hangen. Anders kun je in elk geval iets passen voor de maat en zit het juiste er niet tussen, dan kan elke winkel (op zicht) bestellen en kun je dan alsnog passen en beslissen of je het wilt kopen of niet. Daarnaast zijn er enkele webwinkels, zoals Lace lingerie (www.lace-lingerie.nl) of farfallina (www.farfallina.nl) of Annadiva (www.annadiva.nl). Als je je maat (ongeveer) weet kun je bestellen en thuis passen. In bijna alle gevallen is het zo dat je niet nu een beha wilt en hem morgen al in huis hebt. Daar gaat helaas wat langer overheen. Mijn persoonlijke ervaring is dat een goed zittende beha het geld echt waard is! Ook al zijn de leuke modellen pas vanaf een euro of zeventig te koop........ Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100