Waar kun je nog meer fotocadeau's bestellen?

Waar kan ik nog meer fotocadeau's bestellen? Met fotocadeaus denk ik aan muismatten, mokken, puzzels etc. met een eigen gekozen foto.
Ik weet dat dit kan bij de Kruidvat, Hema en fotograaf maar zijn er nog meer plekken waar je dit kunt bestellen? Ik ben op zoek naar lage verwerkingskosten, dus vandaar dat ik nog wat extra opties vraag. Anders moet ik de keuze uit deze 3 maken...

Daarnaast nog even een andere vraag in dezelfde categorie. Vandaag krijg ik een mailtje van CEWE Fotoboek dat je 20% korting krijgt tot 8 mei. Kun je dit echter ook ergens afhalen of zit je vast aan € 4,95 verzendkosten omdat je het nergens kunt afhalen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als het goed is kan je het ook bij de blokker laten doen Ik hoop dat je hier wat aan hebt! Toegevoegd na 2 minuten: Ik heb nog even gegoogeld , de foto cadeaus zijn ook verkrijgbaar bij: * your surprise * pixum * fotogeschenk Succes! Toegevoegd na 4 minuten: Foto jans is ook nog een mogelijkheid. Vond het een leuke vraag om meer informatie over te vinden. :)

Bronnen:
http://www.bestekopen.nl/koopadvies/cadeau...
http://www.fotojans.nl/Producten/Fotojans/354/1

O.a. bij IGOpost in Helmond, maar ik neem aan dat er veel meer bedrijven zijn die dergelijke relatiegeschenken bedrukken. http://www.igopost.nl/

Bij de AH en de kruidvat en vistaprint!

Ook via online bij V&D en Albelli kun je dit bestellen. Volgens mij kun je rechtstreeks regelen bij Multicopy dan betaal je ook geen verzendkosten. Toegevoegd na 5 minuten: Dus niet online via Multicopy.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100