is er een chinees winkelcentrum in rotterdam?

hoi ik zoek een winkelcentrum in rotterdam waar je van die leuke dingen kunt kopen voor heel goedkoop zoals pennen enz. thanks

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee, er is geen chinees winkelcentrum, wel zijn er veel chinese winkels op de kruiskade, en is het leuk food schoppen op de chinese boot aan de parkkade.

Er is in Rotterdan wel een gedeelte dat China Town genoemd wordt. China Town dankt haar naam aan de vele Chinese ondernemers die gezichtsbepalend zijn voor de entree van de winkelstraat aan het Kruisplein. Maar China Town is meer dan Chinese restaurants, supermarkten en speciaalzaken. Als je zoek bent naar exotische producten word je hier op je wenken bediend. Als extra biedt de West-Kruiskade een multicultureel, gespecialiseerd winkel en horeca aanbod. Van Oosterse bazaars tot islamitische slagers en bakkerijen: wat hier te koop is, is elders moeilijk te krijgen.

Denk dat je beter op internet kan kijken. De Chinese winkels hier richten zich vooral op voedsel en niet op goedkope producten. Dit heeft deels te maken met de certificering die bepaalde spullen nodig hebben om hier verkocht te mogen worden. Als de verzendtijd niet veel uitmaakt, zou ik DealExtreme kunnen aanraden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100