Waarom printen ze een kassa bon uit en gooien ze hem daarna weg?

Bij de AH togo gebeurt dit niet, maar het is toch pure papier/inkt verspilling om al die bonnen uit te printen. Waarom maken ze niet een knop waar je m mee kan uit printen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Nou bij de "gewone" AH, maar ook bij de Bas bijv, wordt tegenwoordig al tijdens het scannen gevraagd of je een bonnetje wil. Zo ja, dan drukken ze op een knop en gaat het printen aan de gang, deze is dan nagenoeg gelijktijdig klaar met het scannen van alle boodschappen. Zo niet, wordt de rol niet "in beweging gezet", dus er wordt wel degelijk gespaard op inkt en papier.

veel winkels doen dit ook niet, die vragen de klant eerst of deze de bon wil hebben. juist daarom, duurzaam, geen verspilling.

Bij mijn weten ben je als klant verplicht om een bon in het bezit te hebben wanneer je de winkel verlaat of is de winkel je dit verplicht om te geven. Hoe ga je anders goederen terug brengen waar een probleem mee is. Bij AH is kopen en bij Vomar terug inleveren bij problemen! De bon is ook een bewijs dat er effectief een bon is opgemaakt, dit dan tegenover de belastingdiensten dit vooral in de horeca. Robert

Dit bestaat al. Toevallig zag ik gisteren op de achterkant van de AH kassabon er iets over staan. Uit mn hoofd " Sinds AH vraagt of u de kassabon uitgeprint wilt hebben is er 100.000km kassabon uitgespaard" Vanuit diverse oogpunten is het verstandig een knop te maken die het printen van bonnen niet meer verplicht maakt. Ik vraag alleen om de bon als er veel reclame producten op staan, dus puur voor controle.

Die bon kwam er altijd uit omdat het standaard stond ingesteld dat de bon uitgeprint werd na elke betaling. Dit is inderdaad verspilling van papier en inkt omdat een deel van de klanten gewoon nooit een bonnetje wil, bijv bij kleine boodschappen. Daarom kiezen steeds meer winkels ervoor om dat niet meer automatisch te laten printen. Bij mij bij de plus is dat inmiddels ook zo, de bon komt alleen als ik op bonafdruk klik. Steeds meer winkels gaan dit doen omdat het duurzamer (en goedkoper) is

Sommige mensen willen de kassabon niet hebben en dan gooien ze hem maar weg Bij de Jumbo en de AH vragen ze wel of je hem wilt hebben maar printen ze hem uit en gooien ze hem weg Slaat ook nergens op want daar besparen ze niks mee..