hoe kan ik mijn meer bezoekers op mijn webshop krijgen?

mijn echtgenote heeft sinds enkele weken een webshop opgestart. We hebben de shop al op enkele pagina's gezet met een gratis link & backlink op onze site. Toch komen er niet meer bezoekers. De site is hip en trendy, net zoals de spulletjes die er verkocht worden. Het zijn producten die zeer budgetvriendelijk zijn, vandaar we de verzendmogelijkheden al aangepast hebben, namelijk gratis(brievenbuspost) of levering aan huis(betalend)
Kan er iemand tips geven, van hoe en waar onze de shop op te plaatsen? Liefst budgetvriendelijk, mogelijk gratis?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Cross promotion Het uitwisselen van links tussen websites was een populaire manier om snel meer links te verkrijgen. Google geeft nauwelijks meer om dit soort backlinks. Samenwerking met voor jouw bedrijf relevante websites en blogs is daarom veel waardevoller. Een goede manier van samenwerking is een ‘cross promotion’. Dit is een promotiemethode waarbij aan elkaar verwante producten of diensten gezamenlijk worden gepromoot. Bijvoorbeeld de gezamenlijke promotie van een websitebouwer en een online marketingbureau. Dat zijn diensten die elkaar aanvullen. Een perfecte gelegenheid voor een samenwerking om relevante links naar je website te krijgen. Actief meedoen Het reageren op blogs was een methode die veel linkbuilders in het verleden gebruikten om meer backlinks te genereren. De meeste webmasters hebben dit soort reactiemogelijkheden echter op ‘nofollow’ gezet. Links in reacties hebben op deze manier geen enkele waarde voor Google. Wat wel zin heeft is om serieus mee te doen op forums en communities. Daar kun je namelijk links plaatsen in online discussies die verwant zijn met het thema van je site. Daarnaast is het neveneffect dat als je mensen helpt op dit soort communities, anderen je eerder een backlink naar je site zullen gunnen. Het mes snijdt dus aan twee kanten. Sociale netwerken Een webring of link netwerk was een manier om verschillende relevante sites met elkaar te verbinden. Dit heeft echter steeds minder waarde voor Google. Een alternatief voor linknetwerken is het opbouwen van sociale netwerken van mensen die een ‘invloedssfeer’ hebben op het web. Dit zijn mensen met websites, blogs en social media accounts met genoeg volgers en bezoekers. Deze kunnen op hun beurt naar je site linken en deze delen binnen hun (sociale) netwerk. Google hecht steeds meer waarde aan links die gedeeld worden via social media. Als een site gedeeld wordt via social media, betekent dat voor zoekmachines dat deze pagina door mensen relevant gevonden wordt. Je content moet dus makkelijk te delen zijn. Ook moet je zelf actief je content promoten op social media.

Bronnen:
http://www.frankwatching.com/archive/2013/...

Vul in de supermarkt zo'n verkoopkaartje in. Plak er een aanlokkelijke afbeelding bij. Plaats een advertentie in een gratis huis-aan-huis blad. Maak een facebook-account en laat alle vrienden daar reclame voor maken. Zodat alle vrienden van die vrienden ook weten van het bestaan van de webshop.

Je kunt wellicht ook marktplaats, maktplaza, speurders, 2dehands etc. proberen?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100