Kan men in India ook gebruik maken van Paypal?

Op dit moment ben ik met een compagnon bezig met een webshop in India. Echter weten wij nog niet exact welke betaal methoden we moeten toepassen. Kan iemand uit India bijvoorbeeld met gemak betalen met Paypal? Ik had namelijk informatie gevonden dat Paypal en India nog niet hand in hand gaan.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Paypal India geeft aan dat je je credit- of debetkaart kunt koppelen aan Paypalaccount. Je kunt er dus gewoon mee betalen, lijkt me. https://www.paypal.com/in/webapps/mpp/payment-methods Toegevoegd na 1 dag: Paypal wordt ook geadviseerd in onderstaande link over e-commerce in India: http://businesstoday.intoday.in/story/web-stores-online-shopping-set-up-business-on-web/1/21885.html E-commerce groeit in India, omdat steeds meer mensen creditcards bezitten. Het aantal mensen dat via internet koopt is echter nog zeer klein in vergelijking met de totale bevolking van het land.

Volgens mij kan dat, het land is immers verbonden met de Engelse taal. Als ze daar Ebay hebben zullen ze ook paypal kennen. Uit rijke ondervinding moet ik zeggen dat het een relatief betrouwbaar betaalmiddel is en daardoor mensen over de streep kan trekken, zaken te doen met een webshop buiten Europa. Je hebt er dan een boeiende leverancier/klantenkring bij. Veel mensen weten niet dat Paypal ook buiten Ebay en Marktplaats inzetbaar is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100