Wanneer krijg ik mijn bestelling?

Stel ik bestel vandaag wat op een site, waarbij staat "voor 17:30 bestelt, vandaag nog verzonden", krijg ik het dan dezelfde dag nog in huis?

En nog iets anders, als ik vandaag na 17:30 iets bestel, krijg ik het dan de volgende dag in huis of pas de dag daarná?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er staat 'voor 17:30 bestelt, vandaag nog verzonden'. Dan kan je dit natuurlijk nooit diezelfde dag nog ontvangen. Je zult het dus, als er geen vertraging is, de dag erna kunnen verwachten. Als je dus ná 17:30 iets bestelt, dan wordt het de volgende dag pas verzonden en krijg je het dus twee dagen nadat je besteld hebt.

Bovenstaande klopt niet helemaal . Het bedrijf kan een contract met de bezorgdienst hebben zodat iedere avond op een bepaalde tijd de pakketten opgehaald worden en dan heb je het in de regel de volgende dag in huis Dit soort diensten vind je vaak bij bedrijven die veel pakketten per dag versturen Maar een enkele keer wil het wel eens gebeuren dat de bezorger de bus vol heeft en een pakket tot de volgende dag blijft liggen En het kan er natuurlijk ook een beetje vanaf hangen wat voor betaling je doet en wat voor bank jij hebt en de leverancier . Heb je beide de zelfde bank dan heeft de leverancier ook meteen de betaling en kan het pakket dus verzonden worden . Maar heeft de klant een andere bank dan zit er meestal een werkdag tussen en is er dus een kans dat de bestelling nog niet verzonden word Dit is ook het geval met ideal , als men beide de zelfde bank heeft , heeft de ontvanger ook meteen het geld en anders pas de volgende dag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100