Welke domein extensie als het gaat om .eu of .info moet ik gebruiken voor een wereldwijde markt?

Voor ons bedrijf zijn alleen op .eu en .info nog interessante domeinnamen beschikbaar. We zijn een bedrijf dat graag laat zien dat we van Europese kom af zijn, aangezien wij producten van Nederlands/Europese kwaliteit maken (vooral in Azie wordt hetzelfde product gemaakt maar is minder gewild om de kwaliteit).

Nu ben ik bezig met een informatie en marketing pagina voor ons bedrijf. Een .eu domein straalt volgens mij meer kwaliteit uit en laat weten dat je van Europese kom af bent, aan de andere kant heb je ook nog de .info extensie dat wereldwijd goed bekend staat. Maar .info is wel het ondergeschoven kindje als je het vergelijkt met .com.

Een ander domein extensie dan .eu of .info kan het niet worden voor ons, welke van de twee moeten wij kiezen voor de beschrijving die ik hier boven geef?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het is dan het beste om een .eu domein te nemen. .info is voor informatie bestemd. Wel even handig om te weten: Een .nl domein is ook in alle buitenlanden te bereiken, maar .eu is inderdaad beter

In dit geval kunt u het beste voor het .EU domein gaan. Het .INFO domein is bedoelt voor informatieve websites, zoals bijvoorbeeld een wikipedia website.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100