Hoe kan ik slechte ervaringen met een webshop delen?

Ik heb laatst bij een webwinkel iets besteld en ben er erg ontevreden over. Ik heb spijt dat ik er wat besteld heb en zou graag andere willen waarschuwen voor de slechte service van deze zaak. Is er een site waar je reviews kan achterlaten voor webwinkels? Ik heb zelf al zitten Googlen, maar vind het niet zo gauw.
Of kan ik op een andere manier mensen waarschuwen? Ik wilde dat ik gewaarschuwd was.

Weet jij het antwoord?

/2500

De zoektermen webshop en review leverde bj mij de volgende links op http://www.reviewspot.nl/ http://www.onlineshopervaring.nl .

Ik zou is gaan kijken op klacht.nl , vaak heb je daar ook de bedrijven zelf die reageren op de klacht en proberen deze op te lossen (aangezien iedereen jouw klacht kan zien en ze negatieve publiciteit willen vermijden).

Scan eerst eens de shop: http://www.consuwijzer.nl/elektronica/kopen-op-afstand/betrouwbaarheid-webwinkel en doe dat voortaan altijd als je iets wil kopen. Kijk of alles klopt Je kunt hier kijken of er al klachten zijn en je daar desnoods bij aansluiten: http://www.consuwijzer.nl/shopscan/ Verder kun je hier terecht voor vragen of klachten: http://www.consuwijzer.nl/tarief-088-nummer-van-consuwijzer

Dag Tanja, Dat kan onder meer op Kieskeurig.nl. Voorwaarde is inderdaad wel dat de webshop daar aangesloten is. Of dat zo is, kun je bekijken op de link in de bron. Redactie Kieskeurig.nl

Bronnen:
http://www.kieskeurig.nl/winkelbeoordeling

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100