wat is de beste verkoopsite voor tweedehands producten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat is niet de zeggen. Dat hangt van de produkten af. Ik verkoop zelden iets via Marktplaats, omdat dat veel te groot en veel te zakelijk geworden is. En je advertenties worden in korte tijd weggehaald. Ik verkoop wel via MarktPlaza http://www.marktplaza.nl/ Daar heb ik een eigen gratis "winkel" en bovendien blijven alle advertenties daar gewoon staan. Zo zijn er nog meer: Tweedehands.nl Koopplein Speurders ....etc.

Hallo, zelf koop ik mijn spullen altijd op Marktplaats. Daar zijn erg veel spullen en het is een bekende site. Je moet wel oppassen voor oplichters maar oplichters komen niet zo heel veel voor. Ebay is ook een goede site, maar Marktplaats blijft de beste en bekendste site.

Bronnen:
http://www.ebay.nl/
www.marktplaats.nl

Marktplaats.nl Speurders.nl

Marktplaats heeft dagelijks de meeste gebruikers, dus de meeste kans dat er iemand tussen zit die jouw aangeboden product zoekt of wil kopen. Op de afbeelding heb ik het dataverkeer op Marktplaats vergeleken met Speurders, Tweedehands en Marktplaza. Bovendien staat Marktplaats op nummer 11 van de meest bezochte websites van Nederland. Reden genoeg dus om nog steeds Marktplaats te kiezen.

yessellit.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100