Is de site www.gratiskoop.nl een betrouwbare site?

Ze verkopen ''gratis'' accessoires voor iPhone, horloges enz. stelt allemaal niet veel voor, als je het product deelt op Facebook of Twitter, hoef je enkel de verzendkosten (5,95) te betalen en je krijgt het product binnen 14 dagen thuis.

Weet jij het antwoord?

/2500

Niemand verkoopt iets gratis dus trap er niet in.

Is puur reclamestunt waar echt serieus veel geld aan verdient wordt. Waarschijnlijk verzenden ze gewoon per brievenbuspost dat 1 Euro kost. Maar aangezien ze gratis dropshipping gebruiken vanuit China. Die producten ken ik allemaal, en de meeste hebben een inkoopsprijs van 0,50 of minder. Dus tel maar uit wat hier verdiend wordt. Trouwens, je mag maar 1 product per klant ''kopen''. Je kunt het eens proberen? Voor 6,95 kun je het toch eens proberen? Ik zie 11.000+ Likes op Facebook dus lijkt me niks nieuws. KvK klopt ook gewoon! Toegevoegd na 40 seconden: Maar aangezien ze gratis dropshipping gebruiken vanuit China. = Maar aangezien ik vermoed dat ze gratis dropshipping gebruiken valt die euro ook nog eens weg.

Dit soort websites is het alleen om je emailadres te doen om je daarna te overspoelen met reclame

Dit is een zeer betrouwbare club! Heb er al 5 dingen besteld en zijn allemaal netjes geleverd. Het wordt ZEKER NIET gedropshipped omdat alles met een Port-Betaald envelop is verzonden vanuit Nederland. Dus deze jongens hebben gewoon een magazijn in NL. Alle producten kun je nergens anders vinden voor die prijs, dus andere bedrijven maken nog veeeel meer winst op deze dingen. Zie ook hier: http://www.marketingonline.nl/nieuws/bericht/gratis-weggeven-levert-geld-op/ Tuurlijk wordt er geld verdient, maar minimaal, en bovendien verdient altijd iemand wat als je wat koopt :-) Mijn ervaringen zijn dus uitermate goed met GratisKoop.nl! Ze reageren direct op alles op hun Facebook pagina: http://facebook.com/gratiskoop En hier staan ook super veel reacties van mensen die hun pakketje netjes ontvangen hebben etc. Gewoon slim bedacht, zeker in deze tijd :-)

Bronnen:
http://www.marketingonline.nl/nieuws/beric...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100