Waar is online folder voor vuurwerk van aldi duitsland te vinden? Ik dacht namelijk dat deze vanaf 15 december online zou komen maar zie niets staan.

Als iemand nog goed adres voor vuurwerk in Belgie heeft (max 30 km straal t.o.v. Maasmechelen) dan mag dit ook gepost worden. Bij voorbaat dank !

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Brian, de folders van Aldi Sud en Aldi Nord achtereenvolgens: Sud: http://www.avpvuurwerk.nl/forum/topic/26331/2/ Nord: http://www.feuerwerk-forum.de/showthread.php?t=33287 Als je wilt weten welke Aldi bij jou in de buurt ligt, kun je hier kijken http://www.freakpyromaniacs.com/forum/consumenten-vuurwerk-duitsland/34923-nieuwe-duitse-folders-2011-2012-a-3.html#post287122 ---------------------------------- In België kun je vuurwerk halen bij de winkels van ZENA FIREWORKS(www.vuurwerkbelgie.com of www.zenavuurwerk.com), je kunt het bij ALPECO proberen, een groothandel met groot arsenaal aan vuurwerk. En een aanrader is Salon Roger, ook vlak over de grens bij Maaseik. (www.salonroger.eu/vuurwerk) Succes, en hou het veilig!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100