Bestaat lippenscrub? Of moet je je blijven behelpen met je tandenborstel?

Ik heb velletjes op m'n lippen, en wil die graag weg hebben. Nou hebben ze het in tijdschriften bij 'tips voor mooie lippen' over je tandenborstel om die velletjes mee weg te halen, maar ik heb het idee dat ik m'n lippen daar alleen maar verder mee kapot maak.
Dus vroeg ik me af of er ook zoiets bestaat als lippenscrub? (Aangezien er ook bodyscrub en gezichtsscrub bestaat.)

Weet jij het antwoord?

/2500

gewoon afblijven kijk maar in de link

Bronnen:
http://www.trendystyle.net/beauty/makeupsc...

De beste methode (die schoonheidsspecialisten soms ook gebruiken!) is de volgende: Koop een rolletje gaasverband. Rol een stukje om je vinger en vet je lippen goed in met vaseline. Nu rustig en niet hard met je verband-vinger over je lippen vegen. Na afloop weer goed insmeren met vaseline. Succes verzekerd. ps: Een tandenborstel is veel te hard! Niet meer doen hoor!

Ja er bestaat lippenscrub! Maar je kunt het ook goedkoper en natuurlijker doen. Maak een papje van honing met suiker. De suiker mag niet smelten! Doe een beetje op je vinger en wrijf dit over je lippen met draaiende bewegingen. De suiker scrubt en de honing verzorgt je lippen.

Nog een goeie tip is koffieprut met olijfolie... De koffieprut is zacht voor je lippen en de olijfolie zorgt dat het vet blijft... Doe dit snachts en vet je lippen daarna in met een dikke laag lippenbalsem! ( wel eerst de prut afspoelen ) vooral niet de vellen eraf trekken, dit maakt het alleen maar erger, je maakt dan een begin voor een nieuw velletje! Ben schoonheidsspecialist, en dit geef ik meestal als advies... Succes, en by the way, dit is ook een heerlijke scrub voor je lichaam! Goed afspoelen, ook de douche, en daarna lekkere body lotion... Heerlijk en niet duur!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100