Waarom is het knippen van het haar van een vrouw duurder dan van een man????

Haar is toch haar.....of zie ik dat verkeerd?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bij vrouwen zijn ze meestal langer bezig en die hebben meestal wat meer eisen dan mannen. De meeste mannen hebben kort haar, waarbij de kappers bij sommige er alleen maar met een tondeuse overheen moeten. Maar aan de andere kant is het ook wel weer onterecht, want er zijn ook vrouwen met kort haar en mannen met lang haar.

Heren Knippen €14.00 dames Wassen knippen drogen €18.50 Tondeuse €10.00 er zit niet zo heel veel verschil in ..maar bij vrouwen word er ook gedroogd , en vaak wat lak in gedaan e.d iedere handeling kost geld.. en je betaald ook voor het model wat je wilt

Bronnen:
http://www.kapsalonwijchen.nl/prijslijst-k...

Ik ben een vrouw en ga soms samen met mijn man naar dezelfde kapper en dan merk ik elke keer weer dat hij veel eerder klaar is. We hebben allebei een kort kapsel maar bij hem doen ze veel meer met de tondeuse en bij mij is het echt millimeter knipwerk. Dus is het wel terecht dat hij veel goedkoper uit is dan ik.

Het kappen van een man of van een vrouw is anders het knippen van een vrouw kost meer tijd en meer tijd is gewoon meer geld.

Omdat vrouwen bereidt zijn om meer te betalen voor hun uiterlijk. Kappers weten dat natuurlijk ook. Net als bijvoorbeeld drogisterijen (>80 % van de producten zijn bestemd voor vrouwen) en natuurlijk cosmeticazaken.

Kappers fröbelen wat langer aan een dameshoofd en dat moet natuurlijk betaald worden en vrouwen zouden natuurlijk beledigd zijn als het niet zo was ;)

Het verschil is dat de kapper bij een man niet hoeft te luisteren naar allerlei irrelevante verhalen waarop hij dan steeds bevestigend 'ja, aha, hm, inderdaad, ik begrijp het, etcetera...' moet antwoorden. Veel vrouwen gaan eigenlijk gewoon naar de kapper om hun problemen van zich af te praten. Vandaar dat ze dan ook om de haverklap in het kapperssalon vertoeven voor een zoveelste behandeling die ze eigenlijk niet nodig hebben.

Bronnen:
kapperspraktijk

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100