Krijg je van make-up eerder of meer rimpels?

Ik denk dat de vraag voorzich spreekt.
Veroorzaakt make-up rimpels?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Make Up zelf veroorzaakt naar mijn weten geen rimpels, het is het reinigen van het gezicht en de make up er af halen wat erg belangrijk is. Je moet goed opletten als je bezig bent met een lijntje bij je ogen te zetten, om niet teveel je oog strak te trekken, dit kan rimpeltjes veroorzaken. Toegevoegd na 41 seconden: Als je je gezicht 's avonds niet goed reinigt en de make up er zorgvuldig afhaalt, kun je veel last krijgen van puistjes.

rimpels worden veroorzaakt om dat je ouder word.. het gebruik van make up heeft geen invloed.. wat wel invloed heeft is te veel zon en zonnebanken, die kunnen je rimpels wel bespoedigen

Of en wanneer je rimpels krijgt ligt allemaal al vastgelegd in je DNA pakket, niks kan proces tegengaan of versnellen. De kwaliteit van de huid kan wel achteruit gaan als je Regelmatig makeup resten laat zitten maar heeft nogmaals niks met rimpels te maken.

Nee hoor, als je make-up gebruikt en je verzorgt je huid verder goed komen er niet meer of eerder rimpels dan als je geen make-up gebruikt. Veel rimpels hebben een andere oorzaak zoals veel in de zon zitten/werken, roken, aanleg en bij stewardessen bv. is het een probleem door de droge lucht die in het vliegtuig voorkomt.

Nee. Wat je ook leest, of je later veel rimpels zult krijgen zit vooral in je genen. Ik heb 40 jaar lang best veel op mijn huis gesmeerd, en bovendien ook altijd gerookt, de zon niet vermeden, te weinig zonnecreme gebruikt, etc. En ik heb niet overdreven veel rimpels. Wel kreeg ik op een gegeven moment rimpels in mijn decollete-huid. Toen ben ik op mijn buik gaan slapen, maar dat was eigenlijk te laat. Dus vergeet niet om ook hals en decollete te smeren. Wel heb ik altijd dagcreme gebruikt en veel gesport. http://www.huidinfo.nl/rimpels.html http://ziboe.nl/rimpels/10-tips-tegen-rimpels http://ziboe.nl/rimpels/oorzaken-van-rimpels http://www.trendystyle.net/beauty/lichaamsverzorging/decolleterimpels.html

Mascara en een beetje poeder kan geen kwaad ;)

Alle producten die onnatuurlijk zijn en bovendien de poriën verstoppen zijn natuurlijk slecht voor een mens. Je huid heeft zuiverheid nodig. Bovendien werkt het heel afstotend op de mannen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100