Wat is het voordeel om staand je billen af te vegen na de grote boodschap?

Beetje onsmakkelijk wellicht, maar het intrigeert me wel. Door de uitzending gisteren van Beste Idee van NL en de discussie die hierna in de huiskamer ontstond, kwam ik er achter dat er mensen zijn die na de grote boodschap gaan staan om de billen af te vegen. Als je blijft zitten, liefst een beetje voorover gebogen, kan je toch veel 'grondiger' te werk gaan?

Weet jij het antwoord?

/2500

ik denk dat iedereen z'n eigen voorkeur heeft. google even "zittende veger", iemand heeft een klein onderzoekje gedaan naar staande proppers,zittende vegers, hergebruikers en behelpen met spuug.

mensen die wat groter gebouwd zijn of dikker zijn is staand afvegen plezieriger. Je kan dan daadwerkelijk je billen afvegen. Buiten dat denk ik dat dit aangeleerd gedrag is. Sommige zullen als kind het staand of zittend aangeleerd hebben gekregen.

Grappige vraag, Zittend is dat toch niet te doen? Met je mouwen overal langs, vies met het toiletpapier in de toiletpot.. Bah. Ik vind het heel normaal om staand je billen af te vegen. Zorg dat je een beetje boven de toilet hangt.

Misschien een beetje smerig, maar sommigen willen ook KIJKEN of je anus schoon is. Dus als er GEEN poep meer op het toiletpapier zit. Om dat nu zittend te doen, dus eerst afvegen in die krappe ruimte rond de bril, langs je kleding te manipuleren en dan naar voren halen om te kunnen kijken, is erg omslachtig en niet zonder gevaar voor strepen.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100