Welke kleur haar past mooi bij een hele bleke huid in het najaar?

Ik wil mijn haar verven, ik heb blauwe ogen en sproetjes. Alle suggesties welkom.

Toegevoegd na 10 minuten:
Plaatjes / voorbeelden ook zeer welkom ;)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Rood of lichtbruin vind ik wel mooi. Dat past bij de bomen in die tijd van het jaar. Toegevoegd na 2 uur: Dit soort lichtbruin had ik in gedachte:

dan zou ik een koper kleur kiezen met een goud blond kleur leuk 2 kleuren door elkaar

ik heb toch vaak het idee dat de eigen kleur het beste past. Een heel bleke huid wordt bij een donkere haarkleur vaak nog bleker, zodat iedereen gaat denken/vragen of je pas ziek bent geweest

Ik vind met sproetjes bruin/rood haar erg leuk. Het past ook bij de herfst vind ik :)

zelf ben ik bleek en heb sproetjes van nature ben ik rood maar vind het afschuwelijk ik verf het blond zodat het goudblond word

Kastanje kleur, maar dan wel de ogen er op aanpassen en de goede tas meenemen zodat je een geheel krijgt. Ook de keuze van je accessoires is belangrijk. Dan moet je met de goede kleding erbij. goed voor de dag kunnen komen.

Hoe rooier hoe mooier. Prachtig bij een lichte huid en blauwe ogen. Als het haar dan ook nog lang en dik is, is het helemaal af. Ook de sproeten erbij zijn leuk. (vroeger dacht ik dat dat de roestige uiteinden waren van stalen zenuwen)

Heel donker bruin, wat net tegen zwart aanligt en dan met highlights. Een vriendin van mij heeft het ook, staat echt mooi.

licht bruin oranje/rood goud/blond of ergens daartussen succes!!

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100