hoe maak je je haar voller, zonder een shampo of gel etc.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je het net gewassen hebt, voorover buigen en dan flink de handdoek erdoor heen. Daarna met een kam van achter in je nek kruislings door je haar gaan. Touperen wil ook een vol effect geven. Dat is met je hand een pluk pakken, aan het eind vasthouden en dan met de kam tegen de haar in strijken. Achter onderin beginnen en dan naar voren werken. De laatste plukken kam je netjes naar achter en leunt op de getoupeerde haren. Een golfjes tang kun je ook eens proberen.

Na het wassen ga je je haar 'op de kop' föhnen. Dus hoofd voorover gebogen en van achter naar voren föhnen. als je haar dan droog is, zit het veel voller.

een beetje touperen met je haarborstel maakt t haar ook voller

Waardevolle tip: Als een goede volume shampoo te duur voor je is, gebruik dan af en toe een eenvoudig tablet zeep met oliebestanddeel voor lichaamsverzorging of Castille Zeep (Spaanse zeep op basis van olijfolie). Veelvuldig gebruik zal het haar uitdrogen. Zij zullen beiden: 1. Volume aan het haar geven. 2. Restanten van conditioners en haarsprays verwijderen. 3. Het haar licht opbleken wanneer het “gekleurde” haar te donker was naar je zin.

IK zou veel proteine shakes aanraden...:)

Je haar na het uitspoelen naspoelen met bier.

Voorover met je lichaam buigen, en dan haarlak op de haaraanzet spuiten, dus niet de volle lengte van de haren. Daarna het haar fohnen en in model brengen.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100