Wat zijn goede manieren voor een man om portemonnee, telefoon, sleutels e.d mee te nemen? (zie uitleg)

Zonder het in broekzakken, buideltasjes etc te doen of een altijd een plastic tas bij je te hebben.

Gewoon op een mannelijke manier van spullen meenemen.

Toegevoegd na 5 minuten:
Gelieve met afbeeldingen :)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In principe vind ik een tas toch niet echt passen bij een man...ikzelf probeer het in ieder geval altijd zo veel mogelijk uit te stellen. Maar als het dan echt niet anders kan... kies ik voor een tas die de indruk wekt dat je gaat sporten (zie foto). Dat heeft dan tenminste nog iets stoers. De tas op de andere foto kan er ook nog mee door. Maar nogmaals: Liever niks! Enneh... heuptasjes of van die tasjes met zo'n polsbandje (een soort veredelde toilettas): Ik griezel ervan!

Vandaag gelezen, dat de herentas een trend wordt. Ziet er uit als een mooi soort (kleine) voetbaltas.

-Geld in je sokken -sleutels aan een ketting (alleen bijv. huisleutel) -mobiel waarschijnlijk toch in je broekzak :S ik kan daar nu even niks op verzinnen of in je borstzak!

Mijn man heeft altijd een soort laptop tas mee., ziet er best stoer uit en er past best veel in

Koop een sportief jasje met veel zakken aan de binnenkant. Zo kun je altijd alles kwijt. Doet mijn man ook altijd. Als het warm is, trek je hem uit en draag je het om je arm mee. In de winter hetzelfde, maar dan met een winterjas.

Stoere rugzak of schoudertas? Trends in mannenmode: handtas, bont en sjaals. Mannentassen zijn stijlvol én handig. Het is de oplossing voor o.a. je laptop, werkmap of andere zaken! Daarnaast kan je er ook lekker een fashion statement mee maken. Vroeger waren tassen alleen voor vrouwen en meisjes. Echte mannen droegen geen tas, maar stopten hun portemonnee en andere spullen gewoon in hun zak. Die tijd is allang over. Steeds vaker zie je mannen met een tas lopen en sinds kort is het ook voor mannen een must om die tas niet alleen handig, maar ook nog modieus te laten zijn.

Bronnen:
div. resultaten op google

Wat dacht je van een tas, een mannentas...

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=WSE22AWQPJ8

Ik heb zelf eigenlijk altijd een rugzak bij me, of een jas met zakken, of een broek met van die zakken op de zijkant. Je ziet wel steeds meer tassen voor mannen in de verkoop. Denk dat een tas op zijn minst een schouderband moet hebben. Een tas met alleen handvatten, zoals veel damestassen, is voor mannen niet echt handig/ mannelijk.

Het makkelijkste voor een man is om gewoon zijn vrouw mee te nemen. Die van mij heeft altijd een handtas van het formaat hutkoffer mee, en daar passen mijn spullen makkelijk bij.

Een kennis van mij heeft soms een heuptasje mee.

ik zie veel mannen met een schoudertas rondlopen. Zoiets lijkt me het makkelijkste.

Een soort Zware Pieten zak,past heel veel in en is bij meerdere gelegenheden te gebruiken.

koop een bomberjack, daar gaat veel in en is ook egt wel mannelijk. en anders doe je je portemonnee in je achterzak (net als elke man) je sleutels met een haakje aan je broek(aan een van die lussen waar je riem doorheen gaat) je telefoon moet dan tog in je zak denk ik(en als je een bomberjack koopt: op je mouw zit zo'n zakje waar in die past)

Ik gebruik gewoon mijn broekzakken, want ik heb toch echt meestal een broek aan als ik naar buiten ga ;-)

Mijn man, die een echte nerd is, en daar ook trots op is, sleept in gevallen dat hij geen plaats genoeg heeft in z'n zakken, altijd zo'n béta-tasje met zich mee. Zo'n cremekleurig linnen ding dat je op een congres krijgt met folders er in. Geen gezicht natuurlijk!

Gewoon een mooie flaterende tas

Dit soort! Je hebt er ook stevigere exemplaren van. Ik als vrouw draag hem weliswaar op de foto, maar bij mannen staat het super stoer en goed :) . Mijn ex heeft ze ook.

Nou, zeg niet te snel dat broekzakken tekort schieten. Dockers heeft een broek gemaakt met een slim systeem van zakken waarin je gigantisch veel spullen kwijt kunt zonder opvallende bobbels. Toegevoegd na 1 uur: Zie onderstaande link voor afbeeldingen die overduidelijk maken wat ik bedoel.

Bronnen:
http://the-gadgeteer.com/2002/02/21/docker...

steek het gewoon in de tas van je vrouw

Mijn sleutels doe ik altijd aan een bergbeklimmers clip aan de zijkant van m'n broek. En misschien is zo'n (nep) lacoste tasje voor om je nek een idee. Louis vitton kan ook.

Even als aanvulling op het antwoord van Fiederieke; Ik heb even gekeken op het Internet maar het blijkt extreem moeilijk om een voorbeeld te vinden van het soort tas waar ik het over heb. De afbeelding die bijgevoegd is komt ietwat overeen. De tas die Fiederieke bedoelt is minstens de helft kleiner dan de tas op de foto, en wordt meestal gedragen nog boven de heupen, een beetje schuin. Op die manier ziet het er niet uit echt een tas die je constant mee moet zeulen, maar meer als een accesoire. Even navragen dus bij wellicht een kledingzaak, waarin je uitlegt hoe het er ongeveer uit ziet. Of als je er echt niet uit komt dan vraag ik de boys wel ff waar zij die van hen hebben gehaald. Gegroet

Het probleem is dat de broeken in de huidige mode niet meer tot de oksels reiken met dienovereenkomstige meters diepe steekzakken. Met een broek die een band heeft net boven de bilnaad zijn de zakken zo klein dat mannen er niet meer omheen kunnen om een andere oplossing te kiezen dan de broekzak voor hun spullen. Zij kunnen dan kiezen voor een tas, hetgeen als nichterig wordt beschouwd en gevoelig is voor diefstal, of voor een heuptasje, een rugzak, je jas(je) met zakken of een hulpvaardige partner. De laatste mogelijkheid doet het minst afbreuk aan het trendy voorkomen en geeft de mogelijkheid de partner de schuld te geven van vergeten of verloren spullen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100