Waarmee zetten mensen die een "toupet" of "pruik dragen dit vast als die gaan zwemmen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Met tape of met waterbestendige lijm. Maar veel mensen vinden zwemmen met een pruik op niet fijn en zetten gewoon een badmuts op. Toegevoegd na 30 minuten: En nog informatie gevonden over de bevestiging van een toupet: Men kan clips in de toupet laten bevestigen om het haarwerk aan het nog aanwezige eigen haar te bevestigen. Men kan tapes gebruiken om bijvoorbeeld de voorzijde van de toupet te bevestigen op de kale hoofdhuid. Tevens zijn er tapes verkrijgbaar om een toupet permanent (voor enkele weken) te bevestigen. Men kan allerlei soorten lijmen gebruiken om een toupet semi-of permanent te bevestigen.

Bronnen:
http://www.finkers.com/?action=toupets_informatie

Met kopspijkers......

ik weet van mijn buurman ,die een pruik draagt, dat hij de pruik met magneten op zijn hoofd hebt zitten. er zijn bij hem onderhuids metalen plaatjes aangebracht en zitten op gelijke hoogte met de magneetjes in de pruik. hoe dat bij een toupet is weet ik niet misschien wel met een elastiek onder de kin.

Ik heb eens een vriend gehad met een toupet. Die zette hij af als ie ging zwemmen. Hij zocht wel een erg rustig plekje op om te gaan zwemmen om niet onverhoopt bekenden tegen te komen :-)

schuifspelden gebruikete een familie lid van mij voor een haarstukje

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100