zijn er spullen voor muggen te koop voor in je kamer?

want dingen op he huid smeren hou ik nietzo van
zach er gister wel 1 maar dacht datie weg was toen ik ging slape maar blijkbaar niet heb een grote bult op me schouder en had zondag ook allemaal bultjes op me hand aan de bovenkant wel een rare plek vind ik dat

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je hebt apparaatjes die een verjagend piepje maken, maar die hoor je meestal wel, wat irritant is. Wel heb je een soort van geurblokjes (ik weet niet hoe je dat noemt, maar die zet je naast je bed neer, en van die geur houden muggen niet.), alleen kan ik die niet zo snel vinden. Wel in armband vorm. Toegevoegd na 47 seconden: Oh en het geurtje heet Citronella. Zie bron

Bronnen:
http://shop.wasnoot.nl/index.php?action=pa...
http://www.ht-tronics.nl/a-12041843/gadget...

Voor de muggen kun je het beste een partner neerleggen die lekkerder is dan jij.   ;-) Tegen muggen werken een klamboe en zo'n grote, langzaam draaiende plafondventilator heel goed. De klamboe spreekt voor zich. Jij blijft binnen de klamboe, de mug blijft erbuiten. Jij blij, de mug gefrustreerd. De plafondventilator mengt de lucht in de slaapkamer. Muggen vinden jou door richting de warmste plek te vliegen, en/of door op zoek te gaan naar de plek met de meeste CO2 - dat is de plek waar jij ligt te ademen. Een plafondventilator mengt de lucht, zodat de mug niet meer kan voelen waar het het warmste is. Daarnaast wordt de lucht zo goed gemengd, dat er overal evenveel CO2 is, dus ook daarmee kan de mug je niet meer vinden.

Muggen houden niet van de geur van planten als de citroenplant, citroenverbena en ook niet van munt. Ze zijn makkelijk te stekken en je kan er dan een aantal van in je kamer zetten.

Zet een ventilator op de kamer.

In azie zetten ze wel eens een schoteltje azijn neer. Het stinkt! Maar de muggen blijven gegarandeerd weg of verzuipen. Je moet de geur lekker vinden om erin te slapen... Ook werkt t jezelf in te smeren met citroensap. Ruik je lekker van maar de muggen blijven uit je buurt. Bij de Blokker of Action zijn er ook van die muggen apparaatjes te koop. Die maken een bepaald geluid dat muggen verjaagt. Zet het de hele dag aan in je kamer en zet het weer uit voor t slapen gaan. Zo heb je een muggenvrij kamer. Dat ding werkt ook tot op 50m afstand en is erg goedkoop. Iets van 2 of 3 euro. Het ligt eraan of je gehoor goed is of niet. Zelf hoor ik t hoge frequentie geluid wel en zet t voor t slapen gaan uit. Zeker het proberen waard. Zie bron voor afbeelding. Verschilt van het product in de action en blokker.

Ha, die Anoniemf; Nee, spul speicaal vóór muggen in de slaapkamer is niet te koop. Nu zijn ze niet erg kieskeurig en pakken ze gewoon elk mensenlijf dat ze tegenkomen. Gelukkig heeft de drogist wel genoeg spul tégen die beesten in het assortiment.

In de zomer dat wij een muggenplaag hadden, heb ik behalve klamboes boven de bedden, ook lavendelolie gedruppeld in de hoek van de kamer. Moet het wel zuivere etherische olie zijn, niet van die chemische. Werkt perfect, maar stinkt wel een beetje. En niet alle oppervlakken kunnen ertegen, dus op een bordje!

Je kunt heel simpel, in de winkel een speciaal soort gaas kopen en dat in je raam vastmaken. insecten komen er niet doorheen en dus ook geen muggen :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100