Hoe zouden jullie het uiterlijk omschrijven van iemand die naief is?

Ik moet voor mijn musical kleding regelen en ik speel iemand die naief (+verliefd+vrolijk) is. Het gaat om een t-shirt.. Wat voor kleur/ soort shirt zien jullie voor je?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

zelf zou ik gaan voor iets bloots, een naïef persoon is te goed van vertrouwen en dus wat opener, als je dat niet zou willen zou je er een vrolijk vest over kunnen doen ofzoiets. ga voor een vrolijke kleuren...

Wijd, soepel vallend, felkleurd en liefst iets met bloemen. Rayon shirts zijn daar hel geschikt voor ;vallen ook heel mooi soepel en hebben felle,warme, diepe kleuren. uiteraard met een bijpaasende rok. Een (wijde) broek kan eventueel ook, maar natuurlijk niet iets 'praktisch' zoals een spijkerbroek. Het moet een beetje zweverig blijven. e moeten als je binnenkomt feitelijk al kunnen zien wat voor vlees ze in de kuip hebben. Ik zou voor rood/roze/paars/oranje tinten kiezen.

Een geel of rood t-shirt met Goofy erop. Of bloemetjes :)

beetje jaren 60 , kleurig wijd

Ze is verliefd, dus ze wil dat haar figuur goed uitkomt. Ze is vrolijk dus een vrolijke kleur en een beetje bloot. Ze is naief, dus het mag wel met een beetje opsmuk en het moet eigenlijk net een beetje naast het gangbare zitten. Dus op het moment dat anderen een 'gewoon' shirt, draagt zij iets dat meer voor een feest geschikt is. Ze wil opvallen en doet dit uit naïviteit verkeerd.

Ik denk toch aan zachtrose met bloemetjes of een stripfiguurtje.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100