Waar kun je dierenpantoffels maat 44 kopen?

Voor mijn vriend ben ik opzoek naar dierenpantoffels. Welk dier, dat maakt niet zoveel uit, liefst iets anders dan de standaard hondenkoppen en grote voeten.

Alvast bedankt!!

Weet jij het antwoord?

/2500

Volwassenen dieren pantoffels varken Lg/xl (39-44): https://www.beslist.be/shoppingcart/ Toegevoegd na 2 minuten: nog andere: https://www.beslist.be/products/schoenen/r/dieren_pantoffels_maat_44/#_

Bronnen:
https://www.beslist.be/shoppingcart/

Ik heb gisteren zelf deze gekocht, in de maat 44, terwijl die merkwaardigerwijze als niet beschikbaar in de maat 44 staan aangegeven in de website. https://www.bristol.nl/nld/381006-36-45-slippers-unisex-brown-44-10222321-10.html Ik kan me niet voorstellen dat juist mijn aankoop van 1 paar tegen sluitingstijd ‘overnight’ meteen al tot die landelijke niet-beschikbaarheid heeft geleid. Ook deze was in 44 of 43 beschikbaar, en de voorradigheid in die grote maat kun je aan de website ook niet zien: https://www.bristol.nl/nld/381006-36-43-slippers-unise-brown-43-10222267-10.html Het viel mij op dat Bristol diverse dierenmodellen heeft. Maar maat 44 is aan de grens van wat ik in de winkel vond. Ik was eerder die middag in diverse winkels o.a. bij Van Haaren, en daar vind je (althans in de categorie pantoffels met een beetje een warme schacht rond de enkels) niets boven maat 42. Misschien komt dat doordat 'hoge' pantoffels in de website automatisch allemaal onder damesschoenen vallen. https://www.vanharen.nl/NL/nl/shop/home-dames/home-dames-schoenen/home-dames-schoenen-pantoffels.cat Rare jongens daar bij Van Haaren ... Aan pantoffelhelden op grotere voeten is zeker niet zoveel te verdienen als aan gelaarsde katten? De modellen in de winkelrekken van Van Haaren leken me ook vooral op vrouwen (en kinderen) afgestemd. Ik dicht mijzelf hierbij geen enkele huisdierheldhaftigheid toe, want ik was in de eerste plaats op zoek naar een grote muil met lange nek maar zonder dierenkenmerken, maar vond uiteindelijk een soort dier met een grote muil het beste bij mij aan de voeten passen. Dus sla uw slag nu bij Bristol, of all places! Je weet maar nooit met die Brexit plannen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100