Zijn er nog vrouwen die het net als ik fijn vinden om zonder bh door het leven te gaan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja hoor, er zijn meer vrouwen die het fijn vinden om te zorgen dat zij zo snel mogelijk hangers hebben.

Dit schijnt ontzettend populair te zijn in de showbizz wereld. De push-up bra is zoooo 1970 :-)-8 Verschillende bekende muziek/film sterren zijn de laatste tijd gesignaleerd waarbij de tepels duidelijk tegen de 'schaarse' kleding drukken. Ik zeg doe(n)!

ha ha,grappige vraag..ik heb 'm liever aan.het beweegt veel fijner.ik denk dat t er ook aan ligt hoe groot of klein ze zijn.ik heb ze in alle maten gehad.toen ze kleiner waren maakte t niet veel uit.maar toen ze grooter waren moest ik er echt één aandoen,maar was ik ook blij als ie na een tijdje weer af mog.

ivm reuma is zonder BH het prettigst. om minder op ma Flodder te lijken staat een BH mij goed, dat wel..

Ze zullen er zijn maar ik ben er niet een van. Afschuwelijk als een vrouw zichtbaar geen bh aan heeft.

Nou ja, ik ben geen vrouw maar een kind/tiener (hoe je het ook wilt gaan noemen.). En ik draag ook niet echt bh's. Nou ja als ik thuis ben niet. En als ik naar school ga wel. Maar dan draag ik gewoon zonder vulling en soms wel + beugel. Want ik heb vaak een maatje groter dan ik eigenlijk heb. Dus dan heb ik gelijk zo'n dikke.. die ik eigenlijk niet heb.... Maar krijg je daar hang tieten ervan als je geen bh draag? :$

Er zijn er velen ! Er zijn in Nederland alleen al 70.000 geregistreerde naturisten. Laten we er vanuit gaan dat de helft vrouw is dan zijn er dus zowieso al 35.000 vrouwen die het plezierig vinden om zonder bh door het leven te gaan. Ik heb namelijk nog nooit een vrouw op een naturistencamping gezien zonder slip en met bh !

niks fijner als 2 schommelende tieten op een zomerse dag! wat hou ik er toch van om buiten te zijn met me werk. Meiden bedankt! :)

ja: IK ik vind het harnas van de BH een aanfluiting voor mijn vrouwenlijf. zeker bedacht door een vent.

Vorige week sprak ik er nog eentje die mij verzekerde dat ze nooit een bh droeg. Het viel me mee wat ik zag. Want ik had een tante, het was een oud-tante, en geloof me of niet, het is eerlijk waar. Als ze de ceintuur van haar jurk aantrok, zaten haar tepels eronder bekneld. Ook had ik ooit eens op school een bhloos meisje met slingert...... naast me in de bank. Ik was er zo door gegeneerd, ze hing altijd half tegen me aan, als we samen in een boek moesten kijken. Nee, geef me toch maar een bh. Al is het een kunst om een lekker passende te vinden. Ik zou de drempels niet overleven, die ik al fietsend tegenkom.

overdag draag ik graag een bh maar als ik savonds heb gedouched pyjama aan en dat rotding uit haha.

Ja, zonder bh door het leven gaan is wel fijner... Het ziet alleen niet. Zie je het al lopen een vrouw met grote borsten zonder bh... Dan hangt alles ook zo te bengelen bah! En als je kleine borsten 'of normaal' hebt kan dat weer wel.

Vroeger droeg ik altijd bh's en vond ik dat ook fijn. Sinds ik veel ben aangekomen, draag ik ze nooit meer. Het zit gewoon niet fijn als je overgewicht hebt, dan duwt het zo in je vet. Als je rechtop staat gaat het wel, maar als je zit is het niet fijn. Ik zou nooit gedacht hebben dat ik juist nu ze niet zou dragen, aangezien ik ze nu qua cupmaat veel harder nodig heb dan vroeger. Maar het zit gewoon vervelend. Maar bij het fietsen over hobbelige wegen mis ik 'n bh wel, maar verder weinig.

Naarmate je een beha voor het mooie harder nodig hebt, is het een minder prettig kledingstuk om te dragen. Van iemand met een A of B-cup die (nog) geen enkele last van de zwaartekracht heeft, begrijp ik sowieso niet waarom die vrijwillig een dergelijk rampzalig onding dragen. Maar ze zijn er. Vrijwel iedereen die ik ken overigens trekt het ding zo snelhet maar enigszins mogelijk is weer uit - ik vaak nog eerder dan mijn schoenen. Behalve mijn dochter met haar rubberen B-cupje ; die sláápt er volgens mij zelfs in. Een hekel hebben aan beha's is dus blijkbaar niet erfelijk..... Er zijn overigens ook mannen met een hekel aan beha's. Mijn vader zei vroeger al dat ze altijd zo knellen bij de polsen.. Het alternatief echter is met name visueel toch wel een stuk minder aantrekkelijk. En een goede beha hoef je maar weinig last van te hebben, alleen zonder dat harnas is net effe prettiger.

Ja, ik ... maar het ligt wel aan de situatie... als ik een medisch onderzoek moet ondergaan doe ik er altijd een aan... en met zo'n heel klein strak zomert-shirtje... tja, dan is zonder bijna hetzelfde als dat je het shirtje ook maar weglaat... dus dan doe ik 't ook...net als met sporten... Maar het is de keus... 't gemak, of de stevigheid (lekker los gaat eerder hangen). Hnagt wel van je maat af natuurlijk... hoe zwaarder hoe groter de zwaartekracht...

ja hoor die van mij gaat ook zo snel mogelijk uit als ik thuis ben en geen visite meer verwacht ofzo. Ze hangen er niet meer of minder om maar mijn schouders voelen gelijk een stuk beter als die striemende bandjes van mijn schouders zijn.

Er zijn natuurlijk vrouwen die het prettig vinden om zonder bh door het leven te gaan. maar het is misschien wel lekker, maar niet echt mooi. de meeste mannen vinden vrouwen in bh veel mooier, en al helemaal als het lekker strak is. dus het is wel fijner, maar de mannen vinden het minder mooi, en de kans is dat je nagekeken word, en dat wil je natuurlijk niet!

Ja, ik. Als het even kan doe ik er geen aan, hangt er van af welke kleren ik draag. Ik heb niet zo'n grote borsten. Het moet niet zo zijn dat de "knoppen" te zien zijn, is lelijk. BH's zijn ongemakkelijke dingen, ik heb nooit een fijne aan gehad. Toegevoegd na 48 seconden: Lekker "loose in de bloes".

Over het wel of niet dragen van bh`s bestaan nogal wat onduidelijkheden.En ook zie ik dat het weer veel vragen oproept. Iedereen weet wel dat een bh een ondersteunende functie heeft.Daarnaast kan het dragen van een bh er voor zorgen dat een vouw haar figuur kan corrigeren. Er is ook een testje (potloodtest) waarmee je kunt controleren of een hb nodig is. Je tilt een borst op en legt tegen de huid een potlood (oid)Dan laat je de borst weer zakken en als het potlood valt, hoef je gen bh te dragen. Wanneer het potlood niet vald hebben de borsten ondrsteuning nodig, Wanneer je geen bh nodg hebt kun je er natuurlijk toch wel een dragen voor het corrigeren van je firguur. Dat er vouwen zijn die het net als jij fijn vinden om helemaal zonder bh door het leven gaan zal ongetwijfeld zo zijn (505-50 kans) Dat het altijd terecht is, kun je je aan de hand van bovenstaande afvragen.

zonder bh is het prettig maar ik heb wel moeite met de priemende tepels daardoor voel je je bloot ik heb mooie dikke memmen waar ik heel blij mee ben er zou iets moeten komen war je de tepels alleen mee kan bedekken Toegevoegd na 4 minuten: maar..vraagsteller ,hoe ga jij naar je werk dan? in je vrije tijd kan je zo sexy rondlopen maar bij officiele aangelegenheden hoor je netjes gekleed te zijn

een bh is een vorm van vrouwenonderdrukking..... zeker nooit de opzij gelezen? ( feministisch tijdschift )

Nou ik word soms echt gek van die bh's ik heb ze ook niet echt nodig (alleen voor de vulling) tjaa mijn gewicht was vroeger normaal en had ik ook een normale cup. en toen viel ik door stress nog eens af en ik denk door dat ik van mezelf niet veel vet heb is er een cupmaat af gegaan :). en nu zit ik weer netjes op de 50kg maar is mijn cup eigenwijs klein gebleven. heel snugger dus. Dus ja ik draag ze wel maar is niet nodig.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100