Kan gebroken witte outfit gezien worden als cremekleurige outfit?

Over een maand moet ik voor een feest cremekleurige jurk aan. Nu heb ik een gebroken wit jurkje gekocht. Kan dit worden gezien als cremekleurig?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De kleuren crèmekleurig en gebroken wit zijn twee cirkels welke kleuren delen. Als het wit gebroken is met een gele of rode kleur, dan is het crème. Maar als het gebroken is met blauw dan weer niet. Het is geen exacte wetenschap en zit meer op het vlak van kunst en smaak. En de enigste goede antwoord is de enige die uitnodiging geschreven heeft die kan zeggen of dit jurkje crèmekleurig is. En zelfs het type licht maakt uit.

Als ik gebroken wit Google, dan krijg ik vele gradaties wit, waarvan donkere varianten ook wel voor crème kunnen door gaan. Zonder foto is het niet mogelijk om het te kunnen beoordelen. Trek de jurk gewoon aan en draag het met plezier. De feest organisator zal je heus de toegang niet weigeren. Je hebt je best gedaan en speciaal een jurk gekocht, die misschien al niet jouw eerste keus is.

Je zou pas echt het verschil kunnen zien als je de 2 kleuren langs elkaar zou houden. Je kunt er echter vanuit gaan dat iedereen die op dat feest zal zijn toch verschillende kleuren wit dragen. Het ene pak is iets ouder, de ander heeft net een ander tintje, het zal echt niet opvallen dat je niet precies die kleur hebt. En zolang jij het jurkje leuk vind is het prima toch! :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100