tot welke leeftijd kan een jongen / man lange bakkebaarden dragen

tot welke leeftijd kan een jongen / man lange bakkebaarden dragen en tot welke lengte kan je ze dragen >

Toegevoegd na 20 minuten:
Nee ik heet Peter.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je draagt het gewoon zolang jij wilt en de lengte bepaal je zelf. Een vraag van dezelfde categorie staat nog open. Misschien kan je wat met deze antwoorden! http://www.goeievraag.nl/vraag/draag-lange-bakkebaarden-ongeveer-cm.53924 Toegevoegd na 3 minuten: Zie net dat je zelf op deze nog openstaande vraag hebt geantwoord

Daar is geen leeftijd of lengte aan verbonden. Je draagt je baard/bakkebaard/snor zoals jij wilt!

Daar is geen leeftijdsgrens aan verbonden en ook de lengte bepaal jezelf. Kijk maar eens naar de Joodse mensen, die hebben ze heel lang en tot op hoge leeftijd. Of het je staat, dat is maar de vraag net als het leuk vinden ervan.

Is geen leeftijdsgrens voor. Gewoon een persoonlijk iets. Dus wat jezelf vind wat je goed staat.

Leeftijd maakt niets uit. Net zoals jezelf wilt. Maar als ze langer worden dan 1 meter, is het op zich een idee af te scheren.

Net zo als een snor of baard zijn lange of volle bakkebaarden een gezichtsversiering, die iedereen voor zichzelf kan kiezen. Ik ken iemand, die, gepensioneerd, heel veel buiten is, hij heeft een verweerd, bruin gezicht en sprankelende ogen. Hij heeft lange, dikke witte bakkebaarden. Ik vind het een plaatje, een feest voor het oog... (Voor de wat ouderen onder ons : hij kon een broer zijn van Capt. Baines uit de 'Onedin-line')

Tot je 80ste en zo lang je maar wilt. Jij hebt het er maar druk mee. Rubberlaarzen, lange bakkebaarden. Heet jij ook Wim? of Tuinman? http://vrouw.nl/site/dragen_van_lange_bakkebaarden/list_messages/19324 http://webpiraat.nl/wp/list_messages/27317 http://forums.zita.be/babbelbox/158644-lange-bakkebaarden-weg-scheren.html http://forum.ellegirl.nl/showthread.php?t=594948&page=4 http://forum.dmfnet.nl/f-archief-123.html/showthread.php?t=18508 En zo zijn er nog een heleboel..................

Daar is geen leeftijd voor, dat kan zolang je wilt.

Oom Neil is nu 65 en gaat nog wel even mee.

Van jonge man tot oude man.

hoe ouder je wordt des te meer ze beter staan zeer mooi om te zien bij sommige

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100