Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Weet iemand wat een jurk van Lily Coneman ongeveer kost?

Het gaat om de orde van grote.

Toegevoegd na 8 uur:
ik bedoelde Lily Conemans, sorry! De zaak is in Utrecht. Er zijn nergens prijzen te vinden en ik zou er niet aan willen beginnen, als het onbetaalbaar is.

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
in: Mode
880

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Lily Coneman krijg ik niet gevonden, wel Lily Conemans. Die heeft een zaak in Utrecht, gespecialiseerd in bruids- en gelegenheidskleding. Elke jurk wordt op maat en uit de mooiste zijde gemaakt. Zie http://www.lilyconemans.nl/gsp.dll?p_actie=cms&pid=1&sid=252&p_menuid=18
Een prijs staat nergens aangegeven, wel las ik dat de trouwjurken er gemiddeld minder prijzig zijn dan in een officiële bruidsmodewinkel. Reken maar op een bedrag van tussen de 1000 en 2000 euro (afhankelijk van het soort ontwerp en de kledingmaat).
(Lees meer...)
Amadea
10 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Bedankt. Inmiddels heb ik toch maar direct contact opgenomen en ook een indicatie van de prijs gevraagd - en jouw schatting is best goed!

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding