Hoe kan ik zorgen dat ik geen allergie krijg van een neppe zilveren armband?

Ik had eerst een zilveren armband met allemaal persoonlijke bedels maar helaas was die armband gebroken en dus heb ik een paar maanden geleden een goedkoper armbandje gekocht in spanje en daar de bedels opgedaan.. Nou gaat het de eerste paar dagen goed maar daarna krijg ik bultjes van de armband. Klopt het dat ik hier haarspray op kan spuiten en dat ik dan die bultjes niet meer krijg? Of zijn er andere alternatieven zodat ik het armbandje gewoon kan blijven dragen? Alvast bedankt!!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kunt ze inspuiten, of nagellak er op doen, maar dat slijt er weer af, en dat merk je als die bultjes weer terugkomen. Dus er is op de lange termijn niets aan te doen, als het persoonlijke bedeltjes zijn, zijn ze het vast wel waard dat je voor een echt zilver armbandje gaat sparen

Beter kan je het goed insmeren met anke nagellak, dat legt een semi-permanent laagje over het zilver. Toegevoegd na 1 minuut: blanke nagellak bedoel ik natuurlijk! En het is semi-permanent, omdat het er natuurlijk wel afslijt, af en toe herhalen dus!

Dat kan niet, al die lak dat wordt een rommeltje. Je hebt last van nikkel. De basis is waarschijnlijk alpaca( koperlegering met nikkel) Trek hier les uit en koop geen nep.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100