Wat is het merk van deze broeken???

Heey, ik zie veel meiden lopen met skinny's waar achterop een driehoekje staat met "jeans" erop, weet iemand welk merk dit is en waar ze te koop zijn? Sorry, dit is nogal n onduidelijke vraag :P

Weet jij het antwoord?

/2500

Zou je niet stiekem een keertje onopvallend een foto van iemands driehoekje kunnen maken? Als je achter iemand loopt, is het het makkelijkst denk ik. Zonder een foto is de vraag een beetje onduidelijk, zoals je zelf al aangeeft.

Meest waarschijnlijk dat je Guess bedoelt. Guess heeft een rood driehoekje met de tekst 'washed jeans': http://www.guess.eu/en Hebben tientallen soorten skinny's in de nieuwe collectie. Andere merken met driehoek: Reef heeft een zwart/wit logo: http://www.reef.com/ Armani heeft een logo dat op afstand met wat fantasie op een driehoek lijkt: http://www.armani.com/nl http://www.mudjeans.nl/nl/information/Leas%20a%20Jeans/ een recycle driehoek. Dit betreffen jeans, die je ook kunt leasen. Hoe grappig is dat! tip: Als je de Guess skinny's leuk vindt, is het razend populaire G-Star misschien ook iets voor je. Maar dan loop je met een ovaaltje ipv een driehoek op je skinny ;) Succes!

Bronnen:
http://www.guess.eu/en

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100